Κάτια Ταραμπάνκο: Βγήκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και άρχισε να λέει το... ποίημα της! Αδιανόητο!

Μετά το μόντελινγκ έκανε στροφή στην ποιότητα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Βγήκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και άρχισε να λέει το... ποίημα της! Αδιανόητο!

Το απόλυτο αδιανόητο έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Star, «Στην φωλιά των ΚουΚου», μιας και η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, βγήκε στην κάμερα και άρχισε να λέει το ποίημα της!

Το μοντέλο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο, πως όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο σπίτι του GNTM άρχισε να γράφει και πάλι ποιήματα.

Έτσι με αφορμή τη δήλωσή της αυτή, θέλησε να απαγγείλει ένα αγαπημένο της ποίημα on air, γεγονός που άφησε άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι βεβαίως την επαίνεσαν για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες το μοντέλο το αποφάσισε και ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Κάτια Ταραμπάνκο: Μίλησε ανοικτά για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρώην της! Σε ποιον ανήκει;

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μίλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανοικτά για το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρώην της! Αποκάλυψε σε ποιον ανήκει τελικά!

Από την ημέρα του τελικού του GNTM, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην Κάτια, μιας και ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου on camera.

Έκτοτε έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν κράτησε το δαχτυλίδι η Κάτια, ενώ χώρισε από τον Γιάννη Χαλβατζή και πλέον έχει άλλο σύντροφο.

Έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έγραψε:

«Προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων, και χρήση λανθασμένων ονομάτωνκαι επιθέτων. Θα ήθελα να δηλώσω ότι το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι ανήκει δικαιωματικά στη Ναταλία Χαβράχ (aka μάνα μητέρα μανούλα)»!

Κάτια Ταραμπάνκο δαχτυλίδι

Αποκάλυψη! Η Κάτια Ταραμπανκό κράτησε το δαχτυλίδι του Γιάννη! Ο λόγος θα σας "τρελάνει"!

Η Κάτια Ταραμπανκό, λίγες μέρες μετά τη νίκη της στο GNTM, έκανε μία τρομερή αποκάλυψη on air και παραδέχθηκε πως κράτησε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Γιάννης. Ο λόγος είναι σίγουρο πως θα σας τρελάνει!

Η νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι του Star ήταν σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, «Στην Φωλιά των Κου Κου» και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού μέσω Twitter.

Ένα από τα πράγματα που τη ρώτησαν ήταν εάν κράτησε το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Γιάννης όπως είδαμε στον τελικό.

«Το κράτησα γιατί δεν είναι μονόπετρο. Είναι δαχτυλίδι, είναι δώρο. Δε νομίζω να το κλαίει ο Γιάννης. Είναι καλό παιδί, δεν θα το έκανε ποτέ!» είπε η Κάτια.

Αμέσως μετά το τέλος του τελικού άλλωστε, η Κάτια μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό της.