Γιώργος Λιάγκας: Εξαφανισμένος από τα social media μετά το πάγωμα της εκπομπής στον ΣΚΑΙ! Τι έχει συμβεί;

Μια πληροφορία που μόλις "έσκασε"

Γιώργος Λιάγκας: Εξαφανισμένος από τα social media μετά το πάγωμα της εκπομπής στον ΣΚΑΙ! Τι έχει συμβεί;

Το πάγωμα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ θα διαρκέσει από τις 20 έως και τις 24/1, όπως είναι γνωστό σε όλους! Από την Δευτέρα, όμως, ο παρουσιαστής είναι... εξαφανισμένος από τα social media και το Youweekly.gr ξέρει τι έχει συμβεί!

Γενικά δεν είναι ένας τόσο ενεργός χρήστης, από την άποψη πως θα ανεβάσει μια φωτογραφία στο προφίλ του σαν ανάρτηση αλλά τα instastories του η αλήθεια είναι πως τα τιμάει δεόντως αφού καθημερινά μοιράζεται με τους followers του αρκετά στιγμιότυπα και περισσότερα από αυτά είναι από τα μπάνια που κάνει στην πισίνα, μιας και δηλώνει χρόνια τώρα χειμερινός κολυμβητής!

Γιατί έχει σταματήσει όμως να ποστάρει από την Δευτέρα;

Σιγή ιχθύος αποφάσισε να κρατήσει ο παρουσιαστής αφού τον τελευταίο καιρό πέρασε μια αρκετά πιεστική και αγχωτική περίοδο! Το πάγωμα της εκπομπής του στάθηκε σαν αφορμή γι αυτόν να απέχει από όλα αυτά που ακούγονται για να βρει ξανά την ηρεμία του!

Κύμα ήταν και πέρασε... Τα καλύτερα έρχονται και του το ευχόμαστε!

Από την άλλη βέβαια η πρώην συνεργάτιδά του Ελεάνα Τρυφίδου περνάει στιγμές χαλάρωσης στο εξωτερικό κι έχει βομβαρδίσει το instagram!

Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή για τον παρουσιαστή λίγο μετά το "κόψιμο" από τον ΣΚΑΙ! Τι συνέβη;

Λίγο μετά το "κόψιμο" της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ συνέβη η ανατροπή με την απόφαση του ΕΣΡ!

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο παρουσιαστής και η ομάδα του "έφαγαν" μεγάλη καμπάνα λόγω του περιστατικού με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ που εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό! Για το λόγο αυτό το ΕΣΡ τους ανάγκασε να διακόψουν την εκπομπή τους από 20-24/1 και να πληρώσουν πρόστιμο 150.000 ευρώ!

Εκτός από αυτά τα δυο, όμως, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ υπήρξε και τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ που όπως φαίνεται όμως άλλαξε κατά πολύ λίγο πριν "παγώσει" το πρόγραμμα!

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, λοιπόν, σε διορθωτική απόφαση προχώρησε το ΕΣΡ το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής σχετικά με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο είχε επιβάλλει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 150.000 ευρώ, «κόψιμο» της εκπομπής για τις ημερομηνίες από 20/01/2020 έως 24/01/2020 και την υποχρέωση να προβάλει ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο «Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης».

Η απόφαση αναφέρει πως: «επιβάλλει για τις ίδιες παραβάσεις την ηθική κύρωση της υποχρεωτικής μετάδοσης δύο (2) φορές ημερησίως επί τριάντα (30) δευτερόλεπτα κάθε φορά μεταξύ των ωρών 12:00 έως 14:00 στο χρονικό διάστημα από 20.1.2020 έως 24.1.2020 ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο “Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης”».

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε πάλι μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι άτομο από την ομάδα του Λιάγκα έφυγε και μάλλον πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN!