My Style Rocks: Ανατροπή! Επιστροφή "βόμβα"! Ακόμα δεν έφυγε και γυρίζει στο παιχνίδι!

Ποια παίκτρια θα ξαναδούμε στο παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ανατροπή! Επιστροφή

Μία ανατροπή μεγατόνων ετοιμάζεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks», μιας και θα δούμε μία επιστροφή σκέτη "βόμβα"! Αυτή η παίκτρια ακόμα δεν έφυγε από τον διαγωνισμό και γυρίζει πίσω!

Τις τελευταίες μέρες, τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο My Style Rocks και συγκεκριμένα, σε μία παίκτρια που έχει απασχολήσει όσο λίγες.

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, για την οποία χθες κυκλοφόρησε ρεπορτάζ πως αποχωρεί από το παιχνίδι για οικογενειακούς λόγους.

Ωστόσο σήμερα, ένα νέο ρεπορτάζ ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα, μιας και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Αμίνα Χακίμ επιστρέφει και πάλι στο παιχνίδι.

Αμίνα Χακίμ

My Style Rocks: Ένταση με τη Μαρία Καζαριάν! Με ποια παίκτρια τα "έβαλε";

Μία μικρή ένταση ξέσπασε για ακόμη μία φορά στο My Style Rocks και συγκεκριμένα, με την Μαρία Καζαριάν, η οποία τα έβαλε και σήμερα με μία παίκτρια εξ' αιτίας του βαθμού της.

Η Μαρία Καζαριάν έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια του My Style Rocks, μιας και κάνει πάντα τσουχτερές κριτικές στις συμπαίκτριές της.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα όταν οι τόνοι ανέβηκαν σήμερα με την Κορίνα Αδραμιτίδου, της οποίας βρήκαμε φωτογραφίες με μαγιό!

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καζαριάν εξήγησε πως δεν της άρεσε τίποτα από το look της συμπαίκτριάς της συμπληρώνοντας στο τέλος: «Θα μου πεις είσαι και από τον Βόλο δεν ξέρω πώς ντύνεστε εσείς εκεί».

Η Κορίνα δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω και της απάντησε : «Θα έρθεις και θα μάθεις».

My Style rocks κοντρα

My Style Rocks: Άφωνη η κριτική επιτροπή! Η ατάκα του Κουδουνάρη που "τάραξε"! "Είσαι σαν..."

"Είσαι σαν γυμνή!" Άφωνη έμεινε η κριτική επιτροπή του My Style Rocks με την ατάκα του Κουδουνάρη που "τάραξε"!

H Στέλλα Πάσσαρη προσπάθησε να μετατρέψει το σακάκι της σε φόρεμα, ο κριτής όμως δεν ενθουσιάστηκε τόσο!

Η ίδια είπε, «Αυτό το σακάκι ήταν της μάνας μου, είναι large δηλαδή αλλά το έκανα εγώ σαν φόρεμα» και εκείνος τότε της απάντησε, «Είσαι σα να είσαι γυμνή. Το μήκος αυτό δεν θεωρείται φορέματος, θεωρείται έβαλα το σακάκι μου. Αυτό είναι ένα σακάκι που του λείπει το κάτω μέρος».

Δείτε το περιστατικό αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς είδατε τον "πανικό" που επικρατεί στο twitter; "Χαμός" με τα σχόλια για το My Style Rocks!