Sin Boy: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του! Έπεσε στο πάτωμα με τη σύντροφο του!

Τι έκαναν;

Sin Boy: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του! Έπεσε στο πάτωμα με τη σύντροφο του!

Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού του δημοσίευσε o Sin Boy με εκείνον και την σύντροφο του να έχουν πέσει στο πάτωμα και να κάνουν αγκαλιές.

Ο τραγουδιστής μπορεί μετά τον σάλο που ξέσπασε να απέχει από τον χώρο της μουσικής, ωστόσο έχει βρει τον έρωτα.

Ο λόγος για την Rina, όπου μαζί τραγούδησαν την επιτυχία «Gigi» και κατάφερε να αποσπάσει εκατομμύρια views στο Youtube.

Όπως είναι γνωστό, ο Sin Boy πλέον βρίσκεται μόνιμα στην Αλβανία και μέσα από βίντεο του είχε αποκαλύψει πως με την σύντροφο του θα παντρευτούν.

Στο Instagram δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες τους και σε μια από αυτές είδαμε το σαλόνι του σπιτιού του.

Sin Boy: Στην φόρα φωτογραφία της συντρόφου του από το παρελθόν! Είχε ροζ μαλλιά και άλλο... πρόσωπο!

Ο Sin Boy δηλώνει τρελά ερωτευμένος κι εμείς φέρνουμε στην φόρα φωτογραφία της συντρόφου του από το παρελθόν! Να τονίσουμε πως την έχει ανεβάσει η ίδια στο instagram αλλά... δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είχε ροζ μαλλιά και άλλο πρόσωπο!

Και τι εννοούμε άλλο πρόσωπο; Αρχικά κάτι σίγουρα παίζει με τα χίλια της... Λέτε να είναι πειραγμένη η φωτογραφία; Κατά δεύτερον το μαλλί γενικά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για ένα... κεφάλι! Οπότε καταλαβαίνετε πως δείχνει μια άλλη σε σύγκριση με το πως είναι σήμερα...

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Irina τον Ιανουάριο του 2019! Έναν χρόνο ακριβώς πριν...

Πώς σας φαίνεται;

κοπέλα sin boy

Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως παρά το γεγονός ότι τώρα ο τραγουδιστής ζει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του πριν από λίγο καιρό μια τραγωδία τον είχε τσακίσει...

«Βόμβα»! Παντρεύεται ο Sin boy - Η αποκάλυψη με βίντεο μέσα από το σπίτι του!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Sin boy που τραγουδά το "Mama" παντρεύεται. Η αποκάλυψη έγινε μέσα βίντεο μέσα από το σπίτι του.

Ο ράπερ για πρώτη φορά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην Αλβανία που μένει πλέον μόνιμα και «έσπασε» την σιωπή του.

Μετά το ξέσπασμα του στο Instagram και την "εξαφάνιση" του από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και τα social media επέστρεψε και πέταξε «βόμβα».

Όπως είπε ο ίδιος ο Sin boy πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του Ρίνα, με την οποία είχαν πει μαζί το τραγούδι "Gigi". Το απόσπασμα του βίντεο έπαιξαν στην εκπομπή «Μεσημέρι yes».