Ο σύζυγος της Αλεξάδρας Ούστα αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό από το πρώτο τους ραντεβού: "Την έριξα κυριολεκτικά..."

Τι συνέβη;

Ο σύζυγος της Αλεξάδρας Ούστα αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό από το πρώτο τους ραντεβού:

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης ο σύζυγος της Αλεξάνδρας Ούστα αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από το πρώτο τους ραντεβού, στο οποίο έπεσαν με την μηχανή.

Ο ηθοποιός που έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και αποκάλυψε πως ίσως ο Δημήτρης Μακαλιάς να είναι ο...σωσίας του.

“Πήρα ένα στεγαστικό δάνειο, πήρα ένα σπίτι, έζησα εκεί 10 χρόνια… Αυτές τις μέρες εντελώς συμπτωματικά το πουλάω. Δεν μένω πια εκεί, μένω με την Αλεξάνδρα στο σπίτι της, οπότε αυτό δεν μας χρειάζεται και το πουλάμε”, εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

“Το πιο σύνηθες είναι να με περνάνε για τον Μακαλιά. Το κορυφαίο είναι ότι και τους δύο μας έχει πλησιάσει διαφορετικός άνθρωπος σε κηδεία, να μας δώσει συγχαρητήρια για τη δουλειά του άλλου. “Συλλυπητήρια και συγχαρητήρια Δημήτρη μου.

Πήρα ένα στεγαστικό δάνειο, πήρα ένα σπίτι, έζησα εκεί 10 χρόνια… Αυτές τις μέρες εντελώς συμπτωματικά το πουλάω. Δεν μένω πια εκεί, μένω με την Αλεξάνδρα στο σπίτι της, οπότε αυτό δεν μας χρειάζεται και το πουλάμε.

Στο πρώτο μας ραντεβού με την Αλεξάνδρα Ούστα, πέσαμε με τη μηχανή. Δεν χτυπήσαμε, γθαρθήκαμε, η μηχανή στράβωσε δεν δούλευε. Την έριξα κυριολεκτικά" είπε ο ηθοποιός.

Η πρώην σύντροφος του Σάκης Μπουλά, έχει φτιάξει και πάλι την ζωή της 4 χρόνια μετά το θάνατο του και διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Αλεξάνδρα Ούστα: Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ! Την «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι σε έξοδο!

Έγκυος είναι η Αλεξάνδρα Ούστα και όπως βλέπουμε από φωτογραφίες, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Την «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι σε έξοδο της.

Η πρώην σύντροφος του Σάκης Μπουλά, έχει φτιάξει και πάλι την ζωή της 4 χρόνια μετά το θάνατο του και διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη, θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Στην χθεσινή δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησαν είδαμε μάλιστα πως η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, όσο και αν προσπαθεί να μην την εκθέτει στους φωτογράφους.

Αλεξάνδρα Ούστα έγκυος

Αλεξάνδρα Ούστα φουσκωμένη κοιλίτσα

Σάκης Μπουλάς τελευταία σύντροφος

Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες, ο ηθοποιός σύντροφος της έκανε τις πρώτες δηλώσεις:

«Δεν θέλω να ολοκληρωθεί η ευτυχία, θέλω να συνεχίσει για πολύ καιρό. Καλώς η κακώς είμαι σε μια ηλικία που έχω κάποιες εμπειρίες ζωής παραπάνω και πιστεύω θα με βοηθήσουν στην αγωνία που έχω να την αντιμετωπίσω με χαρά».