Eurovision: Αποκάλυψη «φωτιά»! Αυτή θα είναι η «μαγική» σκηνή του διαγωνισμού! Φωτογραφίες από μέσα!

Θα "τρίβετε" τα μάτια σας!

Eurovision: Αποκάλυψη «φωτιά»! Αυτή θα είναι η «μαγική» σκηνή του διαγωνισμού! Φωτογραφίες από μέσα!

Αποκάλυψη «φωτιά» έγινε για την φετινή Eurovision! Δεν θα πιστέψετε ποια θα είναι η «μαγική» σκηνή του διαγωνισμού! Οι φωτογραφίες από μέσα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Την αποκάλυψη έκαναν οι διοργανωτές του θεσμού, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού!

Η σκηνή όπως ανακοίνωσαν, θα είναι μίνιμαλ, με πηγή έμπνευσης, το σλόγκαν του διαγωνισμού, Open Up. Σκηνογράφος της θα είναι ο Florian Wieder, κάνοντας αυτή την τέταρτη σκηνή του.

Σκέψη του ήταν, η σκηνή να μοιάζει κάτι μεταξύ ουρανού, θάλασσας και γης. Ο ορίζοντας θα λειτουργήσει ως παράθυρο για να ανοίξει το πλατό, με το κατώτατο πλάνο του να είναι εμπνευσμένο από τα κανάλια και τις γέφυρες που συνδέουν τη γη και το νερό στις Κάτω Χώρες.

Eurovision σκηνή

Ένα συγκρότημα ήδη γνωστό είναι έτοιμο να ανέβει επί σκηνής ενώ την ίδια στιγμή το φαβορί της φαίνεται να έχει βρει και η Ελλάδα!

Eurovision: Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι θα μας κάνουν να ξεχάσουμε την Παπαρίζου! Είναι η πιο διάσημη συμμετοχή!

Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι που θα δούμε στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, είναι σίγουρο πως με την ερμηνεία τους, θα μας κάνουν να ξεχάσουμε μέχρι και την Έλενα Παπαρίζου! Είναι με διαφορά η πιο διάσημη συμμετοχή για φέτος.

Μπορεί στη Eurovision να συνηθίζεται να λαμβάνουν μέρος ανερχόμενοι καλλιτέχνες ή καλλιτέχνες που δεν είναι γνωστοί εκτός συνόρων της εκάστοτε χώρας, η συμμετοχή αυτή ωστόσο θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

Το Βέλγιο λοιπόν αποφάσισε να κατέβει με μία πολύ δυνατή μπάντα φέτος, και έτσι έφερε στη σκηνή της Eurovision, τους Hooverphonic, οι οποίοι έγιναν διεθνώς γνωστοί με την επιτυχία τους "Mad About You", η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Βέλγιο eurovision

Ένα συγκρότημα ήδη γνωστό είναι έτοιμο να ανέβει επί σκηνής ενώ την ίδια στιγμή το φαβορί της φαίνεται να έχει βρει και η Ελλάδα!

Eurovision: Αυτή η διαγωνιζόμενη "έσβησε" την Παπαρίζου! Πήρε την πρωτιά με άνεση!

Αυτή η διαγωνιζόμενη που γνωρίσαμε στη Eurovision πριν λίγα χρόνια, "έσβησε" για τα καλά την Έλενα Παπαρίζου! Το τραγούδι της "έκλεψε" τις καρδιές όλων και γι' αυτό πήρε την πρωτιά με μεγάλη άνεση.

Ήταν μία από τις συμμετοχές που κατάφερε να κατακτήσει το κοινό από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στον ημιτελικό, και έτσι η πρωτιά ήρθε με ευκολία.

Μη χάσετε επίσης την επιστροφή "βόμβα" που θα δούμε στη φετινή eurovision και δεν το περίμενε κανείς!

Ο λόγος για την Έμιλυ ντε Φόρεστ, η οποία εκπροσώπησε τη Δανία το 2013 και πήρε την πρωτιά με το τραγούδι της «Only Teardrops»!

Το επιμελώς ατημέλητο look της και η σκανδιναβική ομορφιά της, σε συνδυασμό με το τρομερό της τραγούδι, την έκαναν "βασίλισσα" της Eurovision και έστειλαν το διαγωνισμό στην Κοπεγχάγη.

Eurovision νικήτρια