Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία που δημοσίευσε από το Survivor! Ήταν μαζί της και ο Βασάλος!

Η ανάρτηση στο Instagram!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία που δημοσίευσε από το Survivor! Ήταν μαζί της και ο Βασάλος!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε χθες το βράδυ μια ακυκλοφόρητη φωτογραφία από την εποχή του Survivor. Μαζί της στην φωτογραφία ήταν και ο Βασάλος εκτός από τους άλλους παίκτες.

H γνωστή παρουσιάστρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Εκεί ήταν που γνώρισε και τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δυο τους από τότε έχουν διατηρήσει αρκετές φιλίες, και ακόμα και τώρα βγαίνουν με τους συμπαίκτες τους από το παιχνίδι.

Χθες το βράδυ η Ευρυδίκη ανέβασε μια φωτογραφία από έξοδο τους το 2017. Στο πλευρό της είναι ο Γουίλι, η Ελένη Δάρρα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Βασάλος.

Δείτε την φωτογραφία:

Survivor 2017

Δείτε εντωμεταξύ το πρόβλημα που «ξέσπασε» στο πρόσωπό της! Έδωσε «μάχη»!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έχει δίδυμη "αδερφή"! Το μόνο διαφορετικό είναι ότι δεν πήγε ποτέ στο Survivor και δεν την γνώρισε ο Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει δίδυμη "αδερφή" και της την σύστησε η Ναταλία Γερμανού.Το μόνο διαφορετικό που έχουν, είναι πως εκείνη δεν πήγε ποτέ στο Survivor.

Η δημοσιογράφος όπως φαίνεται έχει... ανταγωνίστρια, καθώς όπως θα δείτε στην φωτογραφία μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία κοπέλας, η οποία είναι φτυστό αντίγραφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ενώ μοιάζουν αρκετά και στα μαλλιά τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίδυμη

Ποια Βαλαβάνη και ποιος Βασάλος; Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor! Το κρατάνε κρυφό...

Το κρατάνε κρυφό! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor! Ποια Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ποιος Κωνσταντίνος Βασάλος;

Μπορεί να μην το έχουν παραδεχτεί αλλά τα κοινά τους stories και ακόμα περισσότερα οι κοινές τους διακοπές αυτό δείχνουν! Ο λόγος γίνεται για την κούκλα... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το ρομαντικό ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το δείχνουν! Το ρομαντικό τους ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Το αγαπημένο ζευγάρι "ξέφυγε" από την καθημερινότητα και πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι στο Ισραήλ! Οι δυο τους είναι full in love και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Το ταξίδι τους στο Ισραήλ ήταν μαγικό και αυτό φαίνεται από τις μπόλικες φωτογραφίες που ανέβασαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Βαλαβάνη Βασάλος ταξίδι