Τατιάνα Στεφανίδου: Βίντεο μέσα από το δωμάτιο της! Οι αγκαλιές με τον σκύλο στο κρεβάτι της!

Είναι σκέτος γλύκας!

Τατιάνα Στεφανίδου: Βίντεο μέσα από το δωμάτιο της! Οι αγκαλιές με τον σκύλο στο κρεβάτι της!

Βίντεο μέσα από δωμάτιο του σπιτιού της δημοσίευσε η Τατιάνα Στεφανίδου. Δεν σταμάτησε τις αγκαλιές με το σκύλο της στο κρεβάτι.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ εκτός των παιδιών της, έχει μεγάλη αδυναμία και στο σκύλο της που τον έχει και εκείνο σαν παιδί της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές τόσο με την οικογένεια της, όσο και μέσα από διάφορα σημεία του σπιτιού της. Μάλιστα, σε μια ανάρτηση της πόζαρε με άψογο στιλ, ωστόσο ο σκύλος της «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο από το κρεβάτι μαζί με τον σκύλο της και μας έκανε να «λιώσουμε» με τα χάδια τους.

Τατιάνα Στεφανίδου: Το δωμάτιο της κόρης της στο σπίτι έχει τουαλέτα με τεράστιο καθρέφτη! Πατάει πάνω σε λευκό χαλί!

Το δωμάτιο της κόρης της Τατιάνας Στεφανίδου έχει μια τουαλέτα με τεράστιο καθρέφτη, ενώ το χαλί που της έχει στρώσει η μητέρα της και πατάει είναι λευκό.

Η παρουσιάστρια μας έχει δείξει πολλές φορές διάφορες μέρη του σπιτιού της, το οποίο έχει διακοσμήσει με το δικό της προσωπικό στιλ.

Μια από τις αγαπημένες της γωνίες είναι ο καναπές της, όπου εκεί απολαμβάνει την ηρεμία της, μαζί με την οικογένεια της.

Μάλιστα, μας έχει δείξει και το δωμάτιο της κόρης της, στο οποίο επικρατεί λευκό χρώμα, τόσο στους τοίχους και στο χαλί, όσο και στα έπιπλα.

Τατιάνα Στεφανίδου δωμάτιο κόρης σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου: Έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Αναμενόμενο η Τατιάνα Στεφανίδου να έχει δωμάτιο ντουλάπα στο σπίτι της! Οι φωτογραφίες στους τοίχους κρύβουν πολλά...

Η παρουσιάστρια, είναι από τις πιο κομψές της ελληνικής τηλεόρασης! Κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ και η πιο πρόσφατη δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε μαύρο φόρεμα με μαύρο καλσόν και έκανε την διαφορά με φούξια γόβες και σακάκι.

Ωστόσο, εκεί που ετοιμαζόταν και ανέβασε φωτογραφία από το δωμάτιο - ντουλάπα της, εμείς παρατηρήσαμε τις κορνίζες που έχει από πίσω! Προσωπικές στιγμές, σκίτσα και πολλά, πολλά πτυχία είναι καρφωμένα στον τοίχο! Αυτό το πρόσωπο της Τατιάνας, σίγουρα δεν το είχαμε δει! Μπράβο της γιατί αν και σπουδαγμένη, δεν έχει έπαρση! Ιδού:

Τατιάνα Στεφανίδου: Το κρεβάτι στο σπίτι της είναι γκρι και τεράστιο! Μοιάζει με βασιλικό!