Μπουράκ Χακί: Έκατσε μέσα σε κόκκινο αυτοκίνητο και "τρέλανε" την Χαρά Παππά! Το ξανθό μαλλί του ξεχώρισε...

Τρομερό στιγμιότυπο!

Μπουράκ Χακί: Έκατσε μέσα σε κόκκινο αυτοκίνητο και

Ο Μπουράκ Χακί, σε ένα ακόμη στιγμιότυπο από τη νέα του ταινία, έκατσε μέσα σε ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο και η φιγούρα του "τρέλανε" την αγαπημένη του σύντροφο Χαρά Παππά. Αυτό που ξεχώρισε βέβαια από το στιγμιότυπο, ήταν το καινούργιο του ξανθό μαλλί!

Ο ηθοποιός δουλεύει πολύ σκληρά για τη νέα του ταινία, για την οποία μάλιστα αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά του ξανθά!

Η Χαρά Παππά βέβαια, έχει δηλώσει φαν του νέου στιλ του αρραβωνιαστικού της, ενώ σχολίασε πως τον βοήθησε και η ίδια να το βάψει!

Έτσι, ο Μπουράκ Χακί μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ακόμα μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας του, αυτή τη φορά μέσα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

Μπουράκ Χακί: Ανέβηκε πάνω σε μηχανή και τους "τρέλανε" όλους! Τα "έχασε" η Χαρά Παππά!

Ο Μπουράκ Χακί δε δίστασε καθόλου και ανέβηκε πάνω σε μία τεράστια μηχανή! Τους "τρέλανε" φυσικά όλους, αλλά πιο πολύ την αγαπημένη του σύντροφο, Χαρά Παππά, η οποία τα "έχασε" όταν τον είδε!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας του ταινίας και έτσι δε χάνει ευκαιρία από να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Ένα από αυτά περιλαμβάνει και την "καυτή" εμφάνισή του πάνω σε μία μηχανή! Ο ηθοποιός φορώντας όλο μαύρα ρούχα, και με το ξανθό μαλλί, το οποίο αρέσει πολύ και στην Χαρά Παππά, ήταν άλλος άνθρωπος πάνω στη μηχανή!

Μπουράκ Χακί: Ξεχάστε τον όπως τον ξέρατε! Με αυτή την αλλαγή τον ερωτεύτηκε ξανά ακόμα και η Χαρά Παππά!

Ξεχάστε τον Μπουράκ Χακί όπως τον ξέρατε! Με αυτή την αλλαγή τον ερωτεύτηκε ξανά ακόμα και η Χαρά Παππά...

Μια μεγάλη αλλαγή έκανε ο ηθοποιός στην εμφάνιση του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποχωρίστηκε το μελαχρινό και έβαψε τα μαλλιά του σε μια γκρι απόχρωση. Η αλλαγή αυτή έγινε για κάποιο ρόλο του.

Ως σωστός επαγγελματίας λοιπόν δεν δίστασε να πει ναι και να κάνει αυτή την τεράστια αλλαγή για την νέα του ταινία.

Η Χαρά φυσικά που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του ανέβασε στα Insta Stories της μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της και το νέο του look.

Μπουράκ Χακί Χαρρά Παππά

Εσείς γνωρίζετε πως το ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά τους; Δείτε που έκαναν αλλαγή του χρόνου!