Καφέ της Χαράς: O "Τρελαντώνης" έκανε αποκάλυψη - "βόμβα"! "Όταν διάβασα τα σενάρια..."

Τι δήλωσε ο πρωταγωνιστής για την σειρά;

Καφέ της Χαράς: O

"Όταν διάβασα τα σενάρια, άλλαξα γνώμη!" O τηλεοπτικός "Τρελαντώνης" από το Καφέ της Χαράς, έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρωταγωνιστής της σειράς που αγάπησε το κοινό, μίλησε για τα πάντα και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην σειρά τελικά!

Υπήρξαν μέσα στη σεζόν σίριαλ που έγιναν σίκουελ, όπως οι σειρές “Θα γίνει της πολυκατοικίας”, “Λόγω Τιμής”… Έχει βαθμό “επικινδυνότητας” αυτή η κίνηση;

Σίριαλ τα οποία δεν πήγαν και καλά… Εμένα, όταν μου τηλεφώνησε ο Χάρης Ρώμας και μου είπε ότι θα το ξανακάνει, η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;

Όταν διάβασα τα σενάρια, άλλαξα γνώμη. Πιστεύω στο πάθος του Χάρη και στην επιθυμία του να συνεχιστεί η σειρά αυτή 16 χρόνια μετά.

Οι συχνές επαναλήψεις του σίριαλ έχουν “γεφυρώσει”, κατά μία έννοια, το παρελθόν με το σήμερα και τα νέα επεισόδια.

Δεν έχει σταματήσει να παίζεται καθόλου το σίριαλ. Θα είναι και πολύ άμεση η σύγκριση, δηλαδή και η εικόνα μας θα είναι διαφορετική και όλα αυτά τα χρόνια θα φανούν, γιατί το παλιό δεν έχει σταματήσει να παίζεται, οπότε ήρθε το νέο και αμέσως θα υπάρχει η διαφορά. Θα δούμε… Εμφανίζομαι στα πρώτα επεισόδια, λόγω της άλλης σειράς που παίζω, έτσι δεν μπορούν να συμβαδίσουν τα γυρίσματα και των δύο σειρών. Όταν μου ανατέθηκε, πριν από 16 χρόνια, να παίξω αυτό το ρόλο, είχα πάρα πολύ μεγάλο άγχος, νόμιζα ότι θα γίνω ρεζίλι πανελλαδικώς, ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά και όλα αυτά, γιατί ήταν πολύ περίεργο πράγμα αυτό που έπρεπε να κάνω στο ρόλο του Τρελαντώνη.

Πότε σου έφυγε το άγχος;

Αφού σημείωσε αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία, τότε ηρέμησα και ήμουν πολύ χαρούμενος. Όταν ο Χάρης μου είπε ότι θα ξανακάνω, 16 χρόνια μετά, το Καφέ της Χαράς και το ρόλο του Τρελαντώνη, είχα πάλι το ίδιο άγχος.

Γιατί είχες άγχος αυτή τη φορά, αφού η “συνταγή” ήταν επιτυχημένη;

Για το πώς θα ξαναπιάσω αυτό το ρόλο, ήταν τρομερό. Πηγαίνοντας στα γυρίσματα, είπα την πρώτη ατάκα και ήταν πραγματικά σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. Στην πρώτη ατάκα συνδέθηκα αυτόματα με τον Τρελαντώνη, πριν από 16 χρόνια. Τώρα υπάρχει μια αλλαγή και μια εξέλιξη, που δεν θα την πούμε, αλλά θα τη δείτε στην πορεία του σίριαλ.

Εσείς ωστόσο, ξέρετε πως καταλήγει ο Μανωλάκης να έχει άλλη σύντροφο, το πρόσωπο της οποίας σας έχουμε ήδη αποκαλύψει!

Καφέ της Χαράς: Όταν ο «Τρελαντώνης» συνάντησε τον Πόπωτα! Η φωτογραφία μεγατόνων από το γραφείο του Δημάρχου!

Δεν θα πιστέψετε τη φωτογραφία μεγατόνων από το Καφέ της Χαράς που ήρθε στο φως από το γραφείο του Δημάρχου! Ο «Τρελαντώνης» συνάντησε τον Πόπωτα!

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει ξανά και στα social media έχουν εμφανιστεί όλοι οι ηθοποιοί! Πρόσφατα, σε φωτογραφία από τα γυρίσματα είδαμε τον αγαπημένο "Τρελαντώνη" να αναστατώνει το κοινό με την αποκλειστική του φωτογραφία στο πλευρό του Χάρη Ρώμα!

Εμείς πάντως σίγουρα ανυπομονούμε για το τι θα δούμε στην πρεμιέρα που όπως έχουμε αναφέρει, θα γίνει παραμονή πρωτοχρονιάς! Αλήθεια, έχετε δει και πώς είναι η νέα παπαδιά;

Ιδού και η σχετική φωτογραφία!