Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο με την αδερφή της! Κρατούσε την μπέμπα στην αγκαλιά της η Βαλέρια!

Η πιο συγκινητική στιγμή...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο με την αδερφή της! Κρατούσε την μπέμπα στην αγκαλιά της η Βαλέρια!

Μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου δημοσίευσε με την αδερφή της η Ολυμπία Χοψονίδου. Η Βαλέρια κρατούσε την μπέμπα της στην αγκαλιά.

Το μοντέλο έγινε για 6η φορά μητέρα και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας με τον σύζυγο της, Βασίλη Σπανούλη, αλλά και με όλη την οικογένεια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετές στιγμές από τα όσα ζει στο μαιευτήριο και λίγο πριν φύγει φωτογράφισε με πολύ τρυφερή στιγμή με την αδερφή της.

Συγκεκριμένα, απαθανάτισε την Βαλέρια να έχει στην αγκαλιά της την νεογέννητη κορούλα της, λίγο πριν πάρει τα πράγματα της και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ολυμπία Χοψονίδου γέννησε νεογέννητο αδερφή Βαλέρια

Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε το σώμα της λίγο μετά την γέννα! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Σπανούλη!

Το σώμα της αποκάλυψε η Ολυμπία Χοψονίδου με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη μετά την γέννα της κόρη της.

Το μοντέλο έφερε στον κόσμο το 6ο παιδάκι της και τα τελευταία 24ωρα πλέει σε πελάγη ευτυχία με τον σύζυγο της να βρίσκεται στο πλευρό της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τρεις ημέρες μετά την γέννηση της, θέλησε να μοιραστεί ένα κολάζ με το πριν και το μετά του σώματος της.

Οι φωτογραφίες της ήταν πριν και μετά την γέννα και όπως θα δεις, το φούσκωμα στην κοιλιά της είναι σχεδόν το ίδιο και εκείνη δεν έχει κανένα πρόβλημα να το βγάλει προς τα έξω.

Ολυμπία Χοψονίδου σώμα Βασίλης Σπανούλης σπίτι

Βαλέρια Χοψονίδου: Το συγκινητικό βίντεο με το νεογέννητο μωράκι του Σπανούλη μέσα από το μαιευτήριο!

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρώτο συγκινητικό βίντεο με το νεογέννητο μωράκι του Βασίλη Σπανούλη, μέσα από το μαιευτήριο, λίγο αφού γέννησε η αγαπημένη της αδερφή!

Το πανέμορφο μοντέλο έφερε σήμερα το πρωί στον κόσμο το έκτο της παιδί και όλη της η οικογένεια πήγε στο μαιευτήριο προκειμένου να υποδεχθεί το νέο μέλος.

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, ανέβασε βίντεο με την πατουσίτσα του μωρού και το Instagram έπεσε!

Βέβαια και η Ολυμπία Χοψονίδου με τη σειρά της, ανέβασε το πρώτο στιγμιότυπο με το νεογέννητο μωράκι της και όλη της την οικογένεια.