Μελίνα Ασλανίδου: Με μια φωτογραφία «έφερε» πανικό! Ήρθε η ξαφνική ανακοίνωση...

Μόλις «έσκασε» το νέο!

Μελίνα Ασλανίδου: Με μια φωτογραφία «έφερε» πανικό! Ήρθε η ξαφνική ανακοίνωση...

Η Μελίνα Ασλανίδου με μια φωτογραφία «έφερε» πανικό! Ήρθε η ξαφνική ανακοίνωση από εκεί που δεν το περιμέναμε και η τραγουδίστρια έκανε ξανά την διαφορά!

Μάλιστα, η εν λόγω φωτογραφία έχει γίνει ήδη viral! Η Μελίνα Ασλανίδου, αποφάσισε για να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram να κάνει έναν σούπερ διαγωνισμό!

Πιο συγκεκριμένα, δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές της, να παίξουν στο βίντεο κλιπ της και μάλιστα με πολύ απλά βήματα! Πρόκειται για καινοτομία και κάτι αντίστοιχο δε έχουμε ξαναδεί! Επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική ανάρτηση και...καλή επιτυχία!

Αλήθεια, την έχετε δει και να γυμνάζετε;

Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε επιτέλους την ανακοίνωση! «Ο συνοδοιπόρος στο όνειρό μου είναι...»

Κι όμως η Μελίνα Ασλανίδου έκανε επιτέλους την ανακοίνωση! «Ο συνοδοιπόρος στο όνειρό μου είναι...» ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια...

Η κούκλα Μελίνα, η οποία φέρεται να είναι ξανά μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Μουντάκη κάνει νέα αρχή στα επαγγελματικά της! Για τον φετινό χειμώνα μάλιστα, ανακοίνωσε με ποιον τραγουδιστή θα συνεργαστεί!

Μελίνα Ασλανίδου: Ο στενός κορσές της αποκάλυψε το «σημάδι» στο κορμί της! Στην δημοσιότητα το «υλικό»...

«Σας περιμένω μαζί με τον συνοδοιπόρο για φέτος στο όνειρό μου...» έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Ε ναι ‼️ ‼️ ‼️ μην χάσετε αυτήν την εκπομπή... Είναι μια μαγική βραδιά.... Ευχαριστώ @steliosrokkos @lelekomoumy dress is @femmagesκαι σε λίγη ώρα σας περιμένω με χαρά μεγάλη στο @hotelermou μαζί με τον συνοδοιπόρο στο όνειρο φέτος τον Μιχάλη»

Μελίνα Ασλανίδου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Ο άνδρας που είναι δίπλα της!

Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για την Μελίνα Ασλανίδου και αυτός είναι ο άνδρας που στέκεται δίπλα της!

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται φέτος τηλεοπτικά στο «X-Factor», ενώ τραγουδάζει σε νυχτερινό μαγαζί με έναν πολύ καλό της φίλο!

Αυτός είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν ακόμη λίγο, αν και ήταν να σταματήσουν.

Συγκεκριμένα το νυχτερινό μαγαζί έγραψε σε μα ανακοίνωση:

Παράταση εμφανίσεων για @mhatzigiannis & @officialaslanidoumelina Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μαζί μας για ακόμα τρία Σάββατα στο @hotelermou Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τον προγραμματισμένο κύκλο των εμφανίσεών τους στο «Hotel Ερμού». Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία και την αγάπη του κόσμου, οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν ακόμα τρεις εμφανίσεις, τα προσεχή τρία Σάββατα».

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: