«Βόμβα» στον ΣΚΑΙ: Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει την θέση του Αντώνη Κανάκη; Αποκάλυψη τώρα!

Αναβρασμός στο κανάλι του Φαλήρου! Τι συμβαίνει;

«Βόμβα» στον ΣΚΑΙ: Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει την θέση του Αντώνη Κανάκη; Αποκάλυψη τώρα!

Ακόμη μια «βόμβα» έσκασε για τον ΣΚΑΙ με τον όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Αποκάλυψη τώρα για το αν παίρνει την θέση του Αντώνη Κανάκη μετά την αποχώρηση του.

Ένας πανικός επικρατεί μετά την είδηση που έσκασε ξαφνικά πως οι «Ράδιο Αρβύλα» φεύγουν από το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από την τηλεόραση, ενδέχεται να καλύψει ο Γιώργος Λιάγκας το κενό στη late night ζώνη του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του σταθμού σκέφτεται να αξιοποιήσει τον παρουσιαστή με μια εκπομπή που θα δίνει έμφαση στις συνεντεύξεις, concept που είχε συζητηθεί και στις αρχικές επαφές του Γιώργου Λιάγκα με το κανάλι του Φαλήρου. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του Guess My Age, οι δυο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα ένα μεταμεσονύχτιο talk show.

«Πόλεμος» επικρατεί μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη. Παίρνει το Ράδιο Αρβύλα και πηγαίνει σε άλλο κανάλι;

Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή για τον παρουσιαστή λίγο μετά το "κόψιμο" από τον ΣΚΑΙ! Τι συνέβη;

Λίγο μετά το "κόψιμο" της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ συνέβη η ανατροπή με την απόφαση του ΕΣΡ!

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο παρουσιαστής και η ομάδα του "έφαγαν" μεγάλη καμπάνα λόγω του περιστατικού με την φοιτήτρια στο ΑΠΘ που εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό! Για το λόγο αυτό το ΕΣΡ τους ανάγκασε να διακόψουν την εκπομπή τους από 20-24/1 και να πληρώσουν πρόστιμο 150.000 ευρώ!

Εκτός από αυτά τα δυο, όμως, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ υπήρξε και τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ που όπως φαίνεται όμως άλλαξε κατά πολύ λίγο πριν "παγώσει" το πρόγραμμα!

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, λοιπόν, σε διορθωτική απόφαση προχώρησε το ΕΣΡ το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής σχετικά με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο είχε επιβάλλει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 150.000 ευρώ, «κόψιμο» της εκπομπής για τις ημερομηνίες από 20/01/2020 έως 24/01/2020 και την υποχρέωση να προβάλει ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο «Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης».

Η απόφαση αναφέρει πως: «επιβάλλει για τις ίδιες παραβάσεις την ηθική κύρωση της υποχρεωτικής μετάδοσης δύο (2) φορές ημερησίως επί τριάντα (30) δευτερόλεπτα κάθε φορά μεταξύ των ωρών 12:00 έως 14:00 στο χρονικό διάστημα από 20.1.2020 έως 24.1.2020 ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο “Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης”».

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε πάλι μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι άτομο από την ομάδα του Λιάγκα έφυγε και μάλλον πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN!