Σμαράγδα Καρύδη: Ο πατέρας της αποκάλυψε πως θέλει να αυτοκτονήσει! Η ανατριχιαστική ανάρτηση του!

Αναφέρει δημόσια το λόγο!

Σμαράγδα Καρύδη: Ο πατέρας της αποκάλυψε πως θέλει να αυτοκτονήσει! Η ανατριχιαστική ανάρτηση του!

Ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη αποκάλυψε πως θέλει να αυτοκτονήσει αποκαλύπτοντας τον λόγο και η ανάρτηση του είναι ανατριχιαστική.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης άφησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους με το στόμα ανοιχτό με την δημοσίευση του.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε μια ανάρτηση σοκ, στην οποία έγραφε πως σκέφτεται σοβαρά να αυτοκτονήσει, επειδή η σύνταξή του κόπηκε και άλλο.

«H χαμηλή σύνταξη κόπηκε κι άλλο. Σκέφτομαι σοβαρά την αυτοκτονία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σμαράγδα Καρύδη πατέρας

Την μητέρα της Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγο του Ντίνου Καρύδη την έχετε δει; Είναι σαν φωτοτυπία της...

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν την άφηνε ο Αθερίδης από την αγκαλιά του! Δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της...

Δεν την άφηνε την Σμαράγδα Καρύδη ο Αθερίδης από την αγκαλιά του και δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της! Θα δείτε ίσως την ωραιότερη φωτογραφία του ζευγαριού!

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και οι δυο τους, δεν αγαπούν ωστόσο την δημοσιότητα και έτσι οι δημόσιες εμφανίσεις τους ή τα... λόγια αγάπης τους είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Σμαράγδα Καρύδη: Μιλούσε στις κάμερες και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Δεν φαντάζεστε τι τους "τράβηξε" την προσοχή....

Ο Θοδωρής, έκανε όμως μια εξαίρεση και πήγε να δει από κοντά την Σμαράγδα Καρύδη στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, «Του Κουτρούλη ο Γάμος». Δίπλα ήταν και ο πατέρας της και χαμογελούσε διαρκώς αφού έβλεπε ότι ο Θοδωρής δεν την άφηνε από την αγκαλιά του! Δείτε την σχετική φωτογραφία με το ζευγάρι και τον Ντίνο Καρύδη:

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν την άφηνε ο Αθερίδης από την αγκαλιά του! Δίπλα χαμογελούσε ο πατέρας της...

Σμαράγδα Καρυδη: Έφυγε από την Ελλάδα η ηθοποιός! Που ήταν ο Αθερίδης;

Η ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη έκανε γνωστό πως έφυγε από την Ελλάδα! Που ήταν όμως ο Θοδωρής Αθερίδης;

Η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και άφησε για λίγες ημέρες την Ελλάδα και βρέθηκε στην Αίγυπτο και το μαγευτικό Κάιρο.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι άνθρωπος που αγαπά την περιπέτεια και τα ταξίδια και φωτογραφήθηκε με φόντο τις Πυραμίδες του Χέοπα και μοιράστηκε τις μοναδικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Που ήταν όμως ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης; Πιθανόν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά και το εγγονάκι του να μην του επέτρεψαν να ταξιδέψει μαζί της!

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Από τον Παρθενώνα στις Πυραμίδες, vol 2! Έφτασα! Αντικρίζοντας ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό…»

Δείτε σχετικές δημοσιεύσεις: