Meghan Markle - Prince Harry: Εκτός εαυτού οι Καναδοί με το ζευγάρι! Μαζεύουν υπογραφές για...

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Meghan Markle - Prince Harry: Εκτός εαυτού οι Καναδοί με το ζευγάρι! Μαζεύουν υπογραφές για...

Εκτός εαυτού είναι οι Καναδοί με το ζευγάρι Meghan Markle και Prince Harry. Μαζεύουν υπογραφές μετά την μετακόμιση τους στην χώρα.

Τα προβλήματα μετά το Megxit για τους ίδιους δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται. Μετά την επίθεση από τα media, το παλάτι και τις οικογένειες τους, και οι πολίτες του Καναδά ξεσηκώθηκαν.

Η Καναδική Ένωση Φορολογουμένων μαζεύει υπογραφές από περισσότερους από 80.000 ανθρώπους που δεν θέλουν να πληρώσουν έξτρα χρεώσεις για την εξασφάλιση των πόρων για την ασφάλιση του πριγκιπικού ζευγαριού.

Οι υπογραφές μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί και οι υπεύθυνοι του οργανισμού αναφέρουν πως δεν θέλουν να πληρώσουν από την τσέπη τους εκατομμύρια για να συντηρηθούν Meghan και Harry.

Εκτός των Καναδών και ο πατέρας της είναι έξαλλος και σε δηλώσεις του είπε πως η κόρη του κατέστρεψε την βασιλική οικογένεια.

Τι θα γινόταν στο Buckingham αν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παρέμεναν στην βασιλική οικογένεια;

Με τα όσα ακούγονται για το πολυσυζητημένο Megxit, εσείς αναρωτηθήκατε τι θα γινόταν στο Buckingham αν ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παρέμεναν στην βασιλική οικογένεια;

Ποιος θα ήταν ο ρόλος του όταν αναλάμβανε χρέη βασιλιά ο αδερφός του, Ουίλιαμ;

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο αδερφός του τον είχε συμβουλέψει να μην κάνει βιαστικές κινήσεις, όμως εκείνος όπως φαίνεται δεν τον άκουσε.

«Οι άνθρωποι του παλατιού είχαν φανταστεί πως στο μέλλον (όταν ο πρίγκιπας William θα γινόταν βασιλιάς) τα δυο αδέρφια θα βρίσκονταν ο ένας στο πλευρό του άλλου» αναφέρει αρχικά η βασιλική βιογράφος του πρίγκιπα Harry, Penny Junor στο περιοδικό, και συνέχισε, «Ο Harry θα αναλάμβανε να ασχοληθεί με όλα εκείνα τα θέματα στα οποία ο William δεν θα ήταν τόσο καλός. θα ήταν κοντά ο ένας στον άλλον καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτή θα ήταν μια τόσο όμορφη εικόνα».

Δηλαδή αν ο Πρίγκιπας Harry δεν είχε αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, θα είχε έναν υποστηρικτικό ρόλο στη μοναρχία, μαζί με την Meghan Markle, κάτι ωστόσο που πλέον δεν θα ισχύσει.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν έγινε γνωστό πως η Meghan Markle έδωσε πληρωμένη απάντηση!