Νικολέττα Ράλλη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Νικολέττα Ράλλη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Νέο baby boom έσκασε στην ελληνική showbiz με την Νικολέττα Ράλλη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Το πρώτο της παιδάκι σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να περιμένει η Νικολέττα Ράλλη, ενώ όπως ακούγεται, διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, οι δυο τους είναι πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, την οποία και κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν θες και εσύ να μαγέψεις, τότε αντέγραψε το look που κάνει για την παραλία και προκαλεί πανικό!

Νικολέττα Ράλλη: Η τηλεόραση την καλεί σε καθήκοντα... ηθοποιού!

Η τηλεόραση καλεί την Νικολέττα Ράλλη σε καθήκοντα... ηθοποιού!

Η γνωστή παρουσιάστρια δέχθηκε μια απρόσμενη πρόταση που σκέφτεται σοβαρά. Αφορά την πρόταση να παίξει στη νέα καθημερινή σειρά του ANT1.

Να θυμίσουμε πως έχουν περάσει 11 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στην ιδιαίτερη κωμική σειρά «Σφηνάκια», η οποία αποτελούνταν από μικρά αστεία σκετσάκια, και τώρα καλείται να δοκιμάσει τις ικανότητες της σε ένα σενάριο μυθοπλασίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για τη νέα καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της prime time, που υπογράφει σκηνοθετικά ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ το σενάριο αφηγείται την ιστορία τριών εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που κερδίζουν ένα μυθικό ποσό στο λαχείο.

Το κάστινγκ βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ήδη έχουν κλείσει για τους κεντρικούς ρόλους ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Νικολέττα Ράλλη θα πρέπει να επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα από τις ονειρικές διακοπές που κάνει με τον αγαπημένο της στα ελληνικά νησιά για να δώσει την τελική της απάντηση.

Νικολέττα Ράλλη: "Σεισμός" πολλών Ρίχτερ στη Μύκονο! Πανικός με το μαγιό και τις καμπύλες της!

Η Νικολέττα Ράλλη προκάλεσε "σεισμό" πολλών Ρίχτερ στη Μύκονο με το μαγιό της και έγινε πανικός με τις καμπύλες της!

Η παρουσιάστρια είπε την πιο... καυτή καλημέρα από το νησί των ανέμων!

Η Νικολέττα Ράλλη φόρεσε το μαγιό της το πρωί της Πέμπτης και ανέβασε μία... καυτή φωτογραφία στο instagram για να πει "καλημέρα".

Τα likes στη δημοσίευσή της έπεσαν "βροχή", καθώς η πόζα της ήταν άκρως εντυπωσιακή με τις εκρηκτικές της καμπύλες!

Κανονικός... σεισμός δηλαδή!

Δείτε την!