Νίκος Μουτσινάς: Είπε το αδιανόητο για τον Σάκη Τανιμανίδη! Μας "τελείωσε" με 10 λέξεις μόνο!

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο άσχημο»!

Νίκος Μουτσινάς: Είπε το αδιανόητο για τον Σάκη Τανιμανίδη! Μας

Ο Νίκος Μουτσινάς, στη σημερινή εκπομπή του, δεν άντεξε λεπτό και είπε το αδιανόητο για τον καλό του φίλο, Σάκη Τανιμανίδη που σίγουρα θα συζητηθεί! Ο παρουσιαστής, μας "τελείωσε" με μόνο 10 λέξεις!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, μέσα από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε ένα νέο που έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική showbiz, και όπως φαίνεται τον έχει σοκάρει.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν ακολουθεί τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram, σχολιάζοντας:

«Εγώ κάνω αρκετά χρόνια τηλεόραση, δεν έχω ακούσει κάτι πιο άσχημο. Είναι σαν να μου πεις ότι έξω δεν είναι μέρα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Δηλαδή, αυτοί οι δύο άνθρωποι δίνουν πνοή στις ζωές μας που είμαστε σε διαμερίσματα, κοπανάμε πάνω στους τοίχους και στις δουλειές και αυτοί είναι στο Παλαουάν και κάνουν βουτιά. Δηλαδή, δεν μπορεί αυτό να μην σε ενδιαφέρει. Αποκλείεται! Αποκλείεται»!

Στο μεταξύ είδατε την εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά που "έσβησε" κανονικά τον Snik;

Νίκος Μουτσινάς: Έγινε το αδιανόητο! Χόρεψε Λένα Ζευγαρά η Ellen Degeneres!

Κι όμως έγινε το αδιανόητο στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς "τρελάθηκε"! Είδε την Ellen Degeneres που χόρεψε Λένα Ζευγαρά και έκανε χαμό!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είχε προκαλέσει την κορυφαία περσόνα της τηλεόρασης να χορέψει το αγαπημένο του πλέον τραγούδι «Έλα Έλα» της Λένας Ζευγαρά.

Τα απρόοπτα δε σταματούν να συμβαίνουν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αφού μόλις χτες έκανε τηλεφωνική παρέμβαση αγαπημένη ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς!

Με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς είδε κάτι αναπάντεχο να βγαίνει στην τηλεόραση του! Συγκεκριμένα, ήταν ένα μοντάζ που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του, με την γνωστή παρουσιάστρια να χορεύει και να παίζει από πάνω το τραγούδι που είχε ζητήσει ο Μουτσινάς.

Μπορεί τις επόμενες μέρες να δούμε όντως την Αμερικανίδα σταρ να χορεύει στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας!