Βασίλης Σπανούλης: Κάθε φορά που κρατάει νεογέννητο παιδί, φοράει μαύρο ή γκρι! Ούτε η Χοψονίδου δεν ήξερε την σύμπτωση!

Αδιανόητο! Δείτε όλες τις φωτογραφίες!

Βασίλης Σπανούλης: Κάθε φορά που κρατάει νεογέννητο παιδί, φοράει μαύρο ή γκρι! Ούτε η Χοψονίδου δεν ήξερε την σύμπτωση!

Κι όμως ο Βασίλης Σπανούλης, κάθε φορά που κρατάει νεογέννητο παιδί, φοράει μαύρο ή γκρι! Ούτε η Χοψονίδου δεν ήξερε την σύμπτωση και έχουμε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η εικόνα μιλάει από μόνη της! Ο Βασίλης Σπανούλης κάθε φορά που κρατάει ένα νεογέννητο παιδί του, φορά σχεδόν τα ίδια ρούχα!

Άλλοτε μαύρα, άλλοτε γκρι, μέχρι και η πόζα είναι ίδια! Αυτή την σύμπτωση ούτε η Χοψονίδου δεν την ήξερε, όμως εμείς εντοπίσαμε την φωτογραφία - επος στο Instagram του! Ιδού:

Έχετε δει και πώς είναι το κορμί της πριν γεννήσει το 6ο της παιδί;

Ολυμπία Χοψονίδου: Κάνει απίστευτη αναδρομή 2010-2020! Τα έξι νεογέννητα στην αγκαλιά του Σπανούλη!

Η Ολυμπία Χοψονίδου, μία μέρα μετά από τη γέννηση του έκτου της παιδιού, κάνει την πιο απίστευτη αναδρομή στο προφίλ της στο Instagram, μεταξύ του 2010 και του 2020! Η τρομερή φωτογραφία με τα έξι νεογέννητα στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Σπανούλη!

Το πανέμορφο μοντέλο έφερε χθες στον κόσμο το έκτο της παιδί και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Βασίλη Σπανούλη.

Εκείνος με τη σειρά του έκανε χθες την πρώτη του δημοσίευση, αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα του, και με αφορμή αυτό, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να κάνει μία αναδρομή στις έξι γέννες της και στις έξι φωτογραφία του μπασκετμπολίστα με τα μωρά του.

Έτσι έφτιαξε ένα τρομερό κολάζ και το δημοσίευσε στο Instagram.

Ολυμπία Χοψονίδου: Όταν είχε πάρει εξιτήριο με τον Σπανούλη και φόρεσε μαύρα ρούχα! Το σώμα της έμοιαζε σα να μη γέννησε!

Η Ολυμπία Χοψονίδου όταν είχε πάρει εξιτήριο με τον Σπανούλη και φόρεσε μαύρα ρούχα! Το σώμα της έμοιαζε σα να μη γέννησε και έχουμε όλο το φωτογραφικό ρεπορτάζ! Η εικόνα στην δημοσιότητα!

Ήταν το μακρινό 2017, όταν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πήραν στην αγκαλιά τους τον πέμπτο καρπό του έρωτά τους και γύρισαν μαζί του στο σπίτι τους.

Η πρώην Σταρ Ελλάς πήρε εξιτήριο στις 12:30 το μεσημέρι της 29ης Σεπτεμβρίου, από το μαιευτήριο Ιασώ. Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε φορέσει μαύρα ρούχα και είχε εντυπωσιάσει μέχρι και τον Βασίλη Σπανούλη. Το σώμα της, έμοιαζε σα να μη γέννησε και όσοι την είχαν δει τότε, συμφωνούσαν στο εξής 1: Μια φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου πότε γεννάει

Έχετε δει και την μεγαλύτερη περιουσία του;