Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έσβησαν τα φώτα στο Happy Day! Ακόμα δεν άρχισαν και έπεσε το "σκότος"!

"Χαμός" στο πλατό!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έσβησαν τα φώτα στο Happy Day! Ακόμα δεν άρχισαν και έπεσε το

"Χαμός" επικράτησε στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή! Ακόμα δεν άρχισαν και έπεσε το "σκότος"! Έσβησαν τα φώτα στο Happy Day και προκλήθηκε "πανικός"!

Συγκεκριμένα, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της ακόμα δεν είχαν προλάβει καλά - καλά να πουν καλημέρα, τα φώτα έσβησαν!

Η παρουσιάστρια αντιμετώπισε με χιούμορ το συμβάν, καθώς το περιστατικό έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό στο παρακάτω βίντεο.

"Έπεσε" το σκότος εν ώρα Happy Day!

Σκότος "έπεσε" εν ώρα Happy Day! Την ώρα που η εκπομπή ήταν κανονικά στον αέρα, τα φώτα έσβησαν αφήνoντας τους παρουσιαστές άφωνους!

Στο σκοτάδι έμεινε η εκπομπή της Σταματίνας για μερικά δευτερόλεπτα και δεν φαντάζεστε τι ατάκες ξεστόμισαν οι συνεργάτες της!

Η Σταματίνα κράτησε την ψυχραιμία της και είπε να μην αγχωθεί κανείς, μιας και στον Alpha υπάρχει γεννήτρια. Η παρουσιάστρια στη συνέχεια είπε χιουμοριστικά: «Καλή χρονιά»!, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος: «Happy Birthday» Η Τίνα Μεσσαροπούλου από την άλλη τόνισε: «Σβήνουν και άλλα φώτα σιγά σιγά…»!

Ωστόσο η στιγμή που έπεσαν τα φώτα ήταν όταν σχολίαζαν τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκης που είχε χθες, Τρίτη 29 Οκτωβρίου και πάτησε τα 50!

Happy Day: Παρουσιαστής αποκαλύπτει τον λόγο που δεν εντάχθηκε στην ομάδα! (Βίντεο)

Γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει τον λόγο που δεν εντάχθηκε τελικά στην ομάδα της εκπομπής «Happy Day»!

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για τη θέση που πήρε τελικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους, πέταξε κάποια «καρφιά».

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έγινε ένας κύκλος δοκιμαστικών με πάρα πολύ λίγα άτομα, νομίζω ήταν 4 άτομα. Ένιωσα ότι πήγε πάρα πολύ καλά, χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά εκεί, αλλά από ό,τι κατάλαβα και από ό,τι φάνηκε στην πορεία, αυτό που έψαχναν ήταν ένας άντρας μεγαλύτερης ηλικίας με πιο έντονη τη διάθεση του gossip στο σχόλιό του. Οπότε έγινε και η επιλογή που έγινε και νομίζω δικαίως».

Δείτε το σχετικό βίντεο: