Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μίνι φούστα και ξάπλωσε στο κρεβάτι! Όλοι κοίταγαν το πουκάμισό της!

Πάντα κομψή και σικάτη!

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μίνι φούστα και ξάπλωσε στο κρεβάτι! Όλοι κοίταγαν το πουκάμισό της!

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε μίνι φούστα και ξάπλωσε στο κρεβάτι! Όλοι κοίταγαν το πουκάμισό της, το οποίο ήταν καρό και της έδωσε εξτρά πόντους στιλ! Παρέδωσε πάλι μαθήματα κομψότητας...

Η Φαίη Σκορδά πήρε αγκαλιά τον κούκλο γάτο της και ξάπλωσε στο κρεβάτι! Φόρεσε μίνι φούστα και παντόφλες αλλά ακόμα και έτσι τα πόδια της φαίνονταν 2 μέτρα.

Όλοι κοίταγαν το σούπερ μοδάτο πουκάμισό της, σε μαύρο και άσπρο καρό το οποίο και είναι το πιο hot trend της σεζόν! Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και η παρουσιάστρια για μια ακόμα φορά πήρε Όσκαρ κομψότητας... Gigi από εμάς η Φαίη! Δείτε και την σχετική φωτογραφία από το Instagram της:

Δείτε και τον καναπέ που έχει στο σπίτι της η Φαίη!

Φαίη Σκορδά: Έβαλε μίνι τζιν φούστα και κίτρινες μπότες! Κοστίζουν 109 ευρώ και προκαλούν «εγκεφαλικά»!

Η Φαίη Σκορδά έβαλε μίνι τζιν φούστα και κίτρινες μπότες! Κοστίζουν 109 ευρώ και προκαλούν «εγκεφαλικά», αφού αν τις πάρεις θα κοιτάνε όλοι τα πόδια σου!

Μετά το μαύρο φόρεμά της που έγραψε ιστορία, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει άλλη μια εμφάνιση που μας τρέλανε! Έβαλε τζιν φούστα και κίτρινες μπότες, και πήρε δίκαια το 10άρι!

Ρίσκαρε στο στιλ της, ξέφυγε από τα συνηθισμένα και της βγήκε σε καλό, μιας και αυτό το look της δεν το έχουμε ξαναδεί! Εντοπίσαμε τις μπότες της στα Mark Milan shoes και πλέον κοστίζουν 109 ευρώ. Ίσα που τις προλαβαίνεις, έχουν μείνει λίγα κομμάτια... Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Στο κρεβάτι της έχει μπλε κουβέρτα! Το σχέδιο της κλέβει την παράσταση!

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, στην οποία φαίνεται το κρεβάτι της που έχει πάνω του μπλε κουβέρτα! Αυτό ωστόσο που κλέβει πραγματικά την παράσταση, είναι το σχέδιο της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει πολλές ώρες στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της, μιας και αξιοποιεί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Σε ένα πρόσφατο post που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι της, στο οποίο χαλαρώνει μαζί με τον αγαπημένο της γάτο!

Η καρό κουβέρτα της κλέβει την παράσταση, μιας και είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε σπίτι!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί και ένα στιγμιότυπο μέσα από το δωμάτιο των παιδιών της!