Σάκης Ρουβάς: Δεκάδες παιδιά περικύκλωσαν το αμάξι του! Η κίνηση που έκανε μέχρι και την Κάτια Ζυγούλη να δακρύσει!

Έκανε δενδροφύτευση για καλό σκοπό!

Σάκης Ρουβάς: Δεκάδες παιδιά περικύκλωσαν το αμάξι του! Η κίνηση που έκανε μέχρι και την Κάτια Ζυγούλη να δακρύσει!

Δεκάδες παιδιά περικύκλωσαν το αμάξι του Σάκη Ρουβά! Η κίνηση που έκανε μέχρι και την Κάτια Ζυγούλη να δακρύσει και του αξίζουν χίλια μπράβο!

Ο τραγουδιστής, ήταν δίπλα στην προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την αναδάσωση της Πεντέλης.

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τους Δήμους της ανατολικής πλευράς της Πεντέλης διοργανώνουν δεντροφύτευση, όπου αναμένεται να φυτευτούν σπόροι και μικρά δέντρα βελανιδιάς.

Η περιοχή που θα αναδασώσουμε είναι το σημείο που ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά το 2018. Ο Σάκης Ρουβάς με χαρά στήριξε την προσπάθεια και δεκάδες παιδιά βρέθηκαν επίσης εκεί. Όλα μαζί περικύκλωσαν το αμάξι του και σίγουρα μέχρι και η Κάτια Ζυγούλη δάκρυσε με την τόσο ευγενική κίνηση! Ένα τεράστιο μπράβο στον Σάκη και την Κάτια! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Να θυμίσουμε και τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Σάκης Ρουβάς: Έκανε την κίνηση που συγκίνησε την Κάτια Ζυγούλη! Τον καμάρωνε από μακριά!

Ο Σάκης Ρουβάς, για μία ακόμη φορά έκανε την κίνηση που συγκίνησε τόσο τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, όσο και όλο τον κόσμο που τον παρακολούθησε! Η αγαπημένη του, τον καμάρωνε από μακριά για την υπέροχη πράξη του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δείξει πάρα πολλές φορές πως είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το κοινωνικό σύνολο και έχει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Έτσι, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε σε ένα ακόμα φιλανθρωπικό event και μοίρασε δεκάδες χαμόγελα σε μικρά παιδιά, κάνοντας περήφανη την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη!

Στο μεταξύ, γνωρίζατε πως η Κάτια Ζυγούλη, ετοιμάζεται να κάνει τη δικιά της εκπομπή στην τηλεόραση;

Σάκης Ρουβάς φιλανθρωπία