My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης την "είπε" στην Κρίστεν Λεωτσάκου! «Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη»!

Σχολίασε το φόρεμα από τα Zara που επέλεξε!

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης την

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν παρέλειψε και την "είπε" στην Κρίστεν Λεωτσάκου, για την επιλογή της να φορέσει ένα φόρεμα από τα Zara! «Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με αυτά που υποστηρίζεις» της είπε ο κριτής.

Ο γνωστός σχεδιαστής, και κριτής του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως πριν από λίγες μέρες η Κρίστεν Λεωτσάκου επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο από τα Zara.

«Είσαι εδώ και θέλεις μέσα από την εκπομπή να περάσεις πάρα πολλά μηνύματα. Αυτές τις μέρες στεναχωριέμαι που πάρα πολύς κόσμος μου έχει στείλει μηνύματα στα social όπως και σε εσένα, γιατί έχω δει ότι έχεις απαντήσει- κακώς γιατί ήθελα να τοποθετηθείς από εδώ γιατί είναι μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από εδώ…. Όταν έρχεσαι και λες ότι δεν υποστηρίζεις fast fashion και έρχεσαι με ένα σύνολο από δεύτερο χέρι όχι και τόσο παλιό, ναι μεν δίνεις ζωή σε κάτι που έχει γίνει ζημιά αλλά το υποστηρίζεις. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη στο τι υποστηρίζεις και τι όχι» της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να υποστηρίξει τα όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, συμπληρώνοντας: «Αν πιστεύεις πραγματικά σε αυτό που κάνεις… πρέπει τα concept σου να είναι αντίστοιχα».

Στο σημερινό επεισόδιο ξέσπασε και μία γερή κόντρα ανάμεσα στην καινούργια παίκτρια και τη Μαρία Καζαριάν!

My Style Rocks: Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Τόνια Κούμπα! «Όταν κάποιος βγαίνει στην τηλεόραση...»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης βγήκε εκτός εαυτού και με την Τόνια Κούμπα και συγκεκριμένα, με μία απάντηση που του έδωσε. «Όταν κάποιος βγαίνει στην τηλεόραση πρέπει να δέχεται την κριτική» σχολίασε ο κριτής.

Είναι αλήθεια πως ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι από τους πιο σκληρούς κριτές στο show και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει άσους στις παίκτριες.

Έτσι, αφού ήρθε σε κόντρα με την Κιάρα Μαρκέζη, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Τόνια Κούμπα.

«Πολύ καλά έκανες και ντύθηκες για να συναντήσεις τη μαμά σου, αυτός όλος ο συνδυασμός των πορτοκαλί σε συνδυασμό με το μαλλί σου βγάζει μία υπερβολή. Δηλαδή σίγουρα θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν. Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσεις. Μου θυμίζεις και λίγο γαριδάκι. Είναι κάτι γαριδάκια που έχουν ένα ζωάκι και είσαι ίδια. Δεν στο λέω για να σε προσβάλλω, γλυκά το λέω», είπε για αρχή μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Από την πλευρά της η Τόνια Κούμπα εξέφρασε ένα παράπονο για τα σχόλια που δέχτηκε: «Θα μπορούσα να είμαι και ο τίγρης από το Γουίνι το αρκουδάκι γιατί έχω χιούμορ όταν με χαρακτηρίζουν. Έχουν μαζευτεί αρκετά σχόλια τέτοιου τύπου οπότε τα διακωμωδώ για να νιώσω καλύτερα».

Ενώ στη συνέχεια, ο κριτής απάντησε: «Για να καταλάβεις πόσο λάθος είναι η φούστα αυτή πάνω σου, η καμπύλη της περιφέρειας είναι στο γόνατο. Δεν είναι στην περιφέρεια. Δεν είναι φτιαγμένη για εσένα, τον δικό σου σωματότυπο αυτή η φούστα. Μη νομίζεις πως όταν σου λέω για το σώμα σου, τα λέω για να σε προσβάλλω αλλά για να σε διορθώσω. Πριν, με αυτό που είπες, μου φάνηκε ότι τα καταγράφεις για να έρθεις κάποια μέρα να μου πεις ότι σου είπα αυτό και αυτό και αυτό», με την παίκτρια να λέει: «Έχω παίξει πολλές φορές ως καρτούν στην τηλεόραση και δεν είναι πολύ κολακευτικό γιατί δεν είμαι 22 αλλά 32 χρονών».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν το άφησε εκεί και εκνευρισμένος απάντησε: «Άκουσε με, όταν κάποιος βγαίνει στην τηλεόραση, είναι έτοιμος να εκτεθεί και να κριθεί. Είσαι εδώ για να κριθείς. Εσύ την άποψη σου την φοράς, δεν χρειάζεται να την λες. Εσύ έχεις επιλέξει αυτή τη φούστα και είναι λάθος για το σώμα σου. Δεν θες να στο πως; Μπορώ να μη στο πω και να σου βάλω βαθμό και να φύγεις. Αν θεωρείς ότι, για το σώμα σου, ντύνεσαι σωστά κάνεις λάθος. Είσαι σε καλό δρόμο αλλά σωστά δεν ντύνεσαι. Τελεία. Κλείνουμε εδώ. Έχουμε και άλλες παίκτριες».

Η Τόνια Κούμπα δεν έκλεινε την συζήτηση τονίζοντας: «Είστε άδικος τώρα. Το λέω γιατί μπορεί να με στεναχωρούν όσα μου λέτε».