Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αντώνης Κανάκης: Η νέα ανακοίνωση που θα ρίξει «βόμβα» στον ΣΚΑΙ!

Έσκασαν εξελίξεις!

Αντώνης Κανάκης: Η νέα ανακοίνωση που θα ρίξει «βόμβα» στον ΣΚΑΙ!
News 28.01.2020 11:04

Μια νέα ανακοίνωση που θα ρίξει «βόμβα» στον ΣΚΑΙ θα βγάλει ο Αντώνης Κανάκης μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από το κανάλι.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον ίδιο και το σταθμό δεν είναι οι καλύτερες μετά την ανακοίνωση του πως οι δυο εκπομπές του δεν θα προβάλλονται πλέον στο κανάλι.

Η υπόθεση μάλιστα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια καθώς σύμφωνα με τον Αντώνη Κανάκη τα όσα λέει ο ΣΚΑΙ είναι ψέματα και παραπλάνηση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» ο Αντώνης Κανάκης θα βγάλει νέα ανακοίνωση στην οποία θα αποκαλύπτει τους λόγους που έφεραν τη ρήξη με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

«Βόμβα» στον ΣΚΑΙ: Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει την θέση του Αντώνη Κανάκη; Αποκάλυψη τώρα!

Ακόμη μια «βόμβα» έσκασε για τον ΣΚΑΙ με τον όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Αποκάλυψη τώρα για το αν παίρνει την θέση του Αντώνη Κανάκη μετά την αποχώρηση του.

Ένας πανικός επικρατεί μετά την είδηση που έσκασε ξαφνικά πως οι «Ράδιο Αρβύλα» φεύγουν από το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από την τηλεόραση, ενδέχεται να καλύψει ο Γιώργος Λιάγκας το κενό στη late night ζώνη του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του σταθμού σκέφτεται να αξιοποιήσει τον παρουσιαστή με μια εκπομπή που θα δίνει έμφαση στις συνεντεύξεις, concept που είχε συζητηθεί και στις αρχικές επαφές του Γιώργου Λιάγκα με το κανάλι του Φαλήρου. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του Guess My Age, οι δυο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα ένα μεταμεσονύχτιο talk show.

«Πόλεμος» επικρατεί μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη. Παίρνει το Ράδιο Αρβύλα και πηγαίνει σε άλλο κανάλι;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Κανάκης: «Πόλεμος» μεγατόνων με τον ΣΚΑΪ! Παίρνει το Ράδιο Αρβύλα και πηγαίνει σε άλλο κανάλι;

Αντώνης Κανάκης: Στα «μαχαίρια» για το Ράδιο Αρβύλα! Θα επιστρέψει τελικά η εκπομπή;

Διαβάστε περισσότερα news στο Υοuweekly.gr

Share