Πένθος! Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης!

Μεγάλη απώλεια!

Πένθος! Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης!

Πένθος επικρατεί με την είδηση πως έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Κοτανίδης. Είναι μια μεγάλη απώλεια στον χώρο της υποκριτικής.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο εκδοτικός οίκος «Κείμενα», με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης πέθανε σε ηλικία 72 ετών

Πέθανε ο Γιώργος Κοτανίδης

Ο Γιώργος Κοτανίδης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1945 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: «Το δείπνο» (2018), «Πρόβα νυφικού» (2014), «Δυτική αποβάθρα» (2014), «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» (2013) και «Περικλής» (2011).

Πριν από λίγες ημέρες ακόμη μια είδηση προκάλεσε θρήνο. «Έσβησε» γνωστός ηθοποιός ο οποίος ήταν γιος παρουσιαστή...

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός που είχε παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες.

Ο λόγος για την Norma Michaels που έφυγε σε ηλικία 95 ετών. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένεια της ηθοποιού με ανακοίνωση της.

Η ίδια μετρούσε πάνω από 60 χρόνια καριέρας και σημείωσε αρκετές επιτυχίες τόσο σε σειρές αλλά και σε ταινίες. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε την θλίψη στο Χόλιγουντ.

ηθοποιός θάνατος

H ίδια είχε συνολικά πάνω από 100 συμμετοχές τόσο σε ταινίες αλλά και σε επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, με την είδηση πως πέθανε ένας αγαπημένος και πασίγνωστος ηθοποιός στα 27 του!

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ηθοποιός Harry Hains που συμμετείχε στο "American Horror Story". Τον θάνατο του Hains γνωστοποίησε η μητέρα του, Jane Badler. Η ίδια, η οποία είχε παίξει στη σειρά επιστημονικής φαντασίας "V", τόσο κατά τη δεκαετία του 1980 όσο και κατά το ριμέικ της το 2009, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ο γιος της, που είχε γεννηθεί στην Αυστραλία το 1992, πέθανε στις 7 Ιανουαρίου.

Ακόμη μία θλιβερή είδηση που σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο, μετά την αυτοκτονία γνωστού σεναριογράφου!

«Ήταν 27 και είχε όλον τον κόσμο στα πόδια του. Αλλά δυστυχώς πάλευε με ψυχική ασθένεια και εξαρτήσεις. Υπήρξε μία υπέροχη αναλαμπή που έλαμψε για λίγο. Μου λείπεις Harry, κάθε μέρα στη ζωή μου», έγραψε η Jane Badler.

Πέρα από το "American Horror Story", συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές "Sneaky Pete" και "The OA", πρωταγωνίστησε στο "The Surface" του 2014 και πήρε βασικούς ρόλους σε ανεξάρτητες παραγωγές. Εργαζόταν και ως μοντέλο ενώ έγραψε και μουσική με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ANTIBOY.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες. Πηγή: www.lifo.gr

Πηγή: www.lifo.gr