Mad Clip: Με το πραγματικό του όνομα θα σας πέσουν τα μαλλιά! Μπορεί να κατάγεται και από Αμερική, αλλά είναι Ελληνικό!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Mad Clip: Με το πραγματικό του όνομα θα σας πέσουν τα μαλλιά! Μπορεί να κατάγεται και από Αμερική, αλλά είναι Ελληνικό!

Με το πραγματικό όνομα του Mad Clip θα σας πέσουν τα μαλλιά. Μπορεί ο τραγουδιστής να κατάγεται και από την Αμερική, ωστόσο είναι ελληνικό.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ γεννήθηκε στις ΗΠΑ , ωστόσο ζει μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. Σιγά σιγά έκανε τα πρώτα του βήματα στην μουσική βιομηχανία.

Το πραγματικό όνομα του Mad Clip είναι Πήτερ Αναστασόπουλος, και έχει γεννηθεί το Μαϊου του 1988.

Τα τραγούδια του έχουν απήχηση κυρίως στους νέους, ενώ στο ενεργητικό του διαθέτει και αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, με πιο γνωστή τη συνεργασία του με το Sin Boy και άλλους καλλιτέχνες για το τραγούδι Mama. Ανήκει στην εταιρεία Capital Music.

Την ηλικία του την γνωρίζετε; Ο αριθμός της θα σας τρελάνει όταν τον μάθετε...

Mad Clip: Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του! Με την λευκή γούνα της... «τρέλανε»!

Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα σύντροφος του Mad Clip, η οποία με την λευκή γούνα της... «τρέλανε» κόσμο. Μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα».

Την είδαμε για πρώτη φορά και μπορούμε να πούμε πως είναι κούκλα. Η Αρετή είναι 22 χρονών και είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή εδώ και τρία χρόνια.

«Ο Mad Clip είχε έναν διαφορετικό αέρα. Είδα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε» ανέφερε η Αρετή, με τον Mad Clip να συμπληρώνει: «Δεν βιάζομαι να παντρευτώ. Περνάμε καλά. Νιώθω λες και είμαι ήδη παντρεμένος».

Μπορεί ο Mad Clip να μην οδεύει προς τον γάμο, ωστόσο τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει ο Sin boy με την επίσης τραγουδίστρια σύντροφο του.

Κορυφώνεται η κόντρα του Tus και του Mad Clip μετά την μήνυση! Τι συνέβη;

Μετά την μήνυση του ράπερ Tus φαίνεται ότι η κόντρα του με τον Mad Clip κορυφώνεται! Τι συνέβη όμως;

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο TUS σε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Mad Clip, ήταν τέλος Νοεμβρίου όταν βγαίνοντας από το στούντιο ηχογραφήσεων του βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του. Εκείνος κατευθύνθηκε προς τη μηχανή του και τράπηκε σε φυγή.

Σήμερα η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στο Open παρουσίασε το δικό της ρεπορτάζ και δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον Mad Clip ο οποίος της είπε πως μόλις χθες ενημερώθηκε για τη μήνυση του Tus και πως θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον δικηγόρο και τη δισκογραφική του μέχρι να κάνει την επόμενη κίνησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο: