YFSF: Μαζί οι κριτές στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες πριν την πρεμιέρα!

Τι μας περιμένει;

YFSF: Μαζί οι κριτές στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες πριν την πρεμιέρα!

Το YFSF επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ και οι κριτές ποζάρουν μαζί στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες πριν την πρεμιέρα! Τι μας περιμένει στο φετινό σόου;

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την επιστροφή του απόλυτου show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar». Η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, η ανανεωμένη κριτική επιτροπή και οι δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα της 6ης σεζόν.

Tα τηλεοπτικά βράδια της Κυριακής ήταν συνώνυμα, τα τελευταία χρόνια, με τις ανατρεπτικές μεταμορφώσεις των συμμετεχόντων στα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Ο νέος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» έχει στόχο να ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό, προσφέροντας αξέχαστες εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις.

Οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου του «Your Face Sounds Familiar», Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ανυπομονούν να πάρουν τις θέσεις τους και να δουν τους δέκα καλλιτέχνες να γίνονται… αγνώριστοι.

Φέτος, μαζί μας είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

yfsf κριτές

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Εσείς το ξέρατε πως τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή, και την απόφαση του να εμφανίζεται κανονικά στο YFSF.

YFSF: Τα γυρίσματα για το τρέιλερ ξεκίνησαν! Τι μας περιμένει;

Τα γυρίσματα για το YFSF ξεκίνησαν και το τρέιλερ που μας ετοιμάζουν, θα είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ! Τι μας περιμένει και τι δήλωσαν οι κριτές;

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και η Άννα Ζηρδέλη βρέθηκαν στα παρασκήνια της φωτογράφισης και στα γυρίσματα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, η πρεμιέρα της εκπομπής, με παρουσιάστρια της Μαρία Μπεκατώρου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει για 6η σεζόν στον ΑΝΤ1, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις! Οι δέκα συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» όλα είναι δυνατά.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύς λόγος σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή, και την απόφαση του να εμφανίζεται κανονικά στο YFSF.