Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πόσα λεφτά έπαιρνε την εποχή του Alter!

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε πόσα λεφτά έπαιρνε την εποχή του Alter!
News 29.01.2020 16:18

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day πόσα λεφτά έβγαζε την εποχή που εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό του Alter.

Οι κάμερες της εκπομπής ρώτησαν την Μαριάννα Τουμασάτου, πόσα λεφτά έχει πάρει κατά τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια τότε αναφέρθηκε και στα λεφτά που έπαιρναν τόσο οι παρουσιάστριες αλλά και όσοι συμμετείχαν σε πάνελ εκπομπών.

«Δεν είναι κακό να το πεις. Βγαίνουν από μόνοι τους και τα λένε. Εγώ λέω ότι στο Alter τα λεφτά που έπαιρνα ως πανελίστρια, δεν τα έπαιρνα τα πρώτα χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια. Θέλω να πω, ότι κάποτε ήταν πολύ διαφορετικά τα χρήματα. Αν πω τι έπαιρναν τότε οι κεντρικές παρουσιάστριες θα θες να αλλάξεις δουλειά».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σπάει την «σιωπή» της για το συμβόλαιο της στον Alpha! Οι αποκαλύψεις για την νέα σεζόν!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπασε την «σιωπή» της για το συμβόλαιο της στον Alpha! Τι αποκάλυψε για την νέα σεζόν!

Η παρουσιάστρια μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και το Page 2 και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο της και τις συζητήσεις της με το κανάλι.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε παρουσιαστές να σπάνε τα συμβόλαια τους. Εσένα σου έχουν ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο;

Δεν μου ζήτησαν να σπάσω το συμβόλαιο μου και δεν θα το έκανα ποτέ. Ακόμα κι αν δεν είμαι ευχαριστημένη από μια συνεργασία, θα την τιμήσω μέχρι τέλους. Η αλήθεια είναι ότι με την επιτυχία του Happy Day με προσέγγισαν σχεδόν όλοι οι σταθμοί για να με ρωτήσουν πότε λήγει το συμβόλαιο μου και αν θα ενδιαφερόμουν να κάνω κάτι άλλο. Αλλά όταν είμαι καλά στο κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι, δεν ψάχνομαι δεξιά και αριστερά για να βγάλω μερικά χρήματα παραπάνω.

Θα είσαι και του χρόνου στον Alpha;

Αν και είναι λίγο νωρίς, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχουμε ξεκινήσει έναν κύκλο επαφών με τον Alpha και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.

Η συζήτηση αφορούσε στο Happy Day ή σε κάτι άλλο;

Αυτό που μου ζήτησαν είναι να παραμείνω στο δυναμικό του σταθμού.

Θα ήσουν ανοικτή να κάνεις μια άλλη εκπομπή;

Δεν ξέρω. Θεωρώ ότι το Happy Day δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο του. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να διακινδυνεύσω αυτή την ωραία σχέση που έχω χτίσει με τον κόσμο σε αυτή την ζώνη.

Έχεις δηλώσει ότι θα σε ενδιέφερε να παρουσιάσεις μια ενημερωτική εκπομπή. Δεν θεωρείς ότι θα πρέπει να κινηθείς σιγά σιγά προς αυτή την κατεύθυνση;

Θα ήταν ωραία εξέλιξη να στραφώ στην ενημέρωση, αλλά δεν νιώθω ακόμα την ανάγκη να κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση. Εξάλλου, μέσα από τη στήλη με τον Δήμο Βερύκιο έχω την ευκαιρία να ασχολούμαι και με το κομμάτι της ενημέρωσης.

Θα φανταζόσουν τον εαυτό σου να παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων;

Ναι, θα μπορούσα να με φανταστώ σε δελτίο ειδήσεων. Αλλά στο Happy Day είμαι πραγματικά ο εαυτός μου. Στο δελτίο ειδήσεων υιοθετείς ένα πιο αυστηρό και αποστειρωμένο μοντέλο και το υπηρετείς. Μου αρέσει που στο ζωντανό πρωινό μπορώ να είμαι η Σταματίνα.

Ξέρεις, βέβαια, ότι αν στρεφόσουν στην ενημέρωση θα δεχόσουν πολλά αρνητικά σχόλια.

Το ξέρω και το περιμένω. Νομίζω ότι αυτό που θα με στεναχωρούσε είναι αν με έκριναν χωρίς να με έχουν δει. Θυμάμαι και όταν είχα γράψει το βιβλίο μου, είχα διαβάσει αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που δεν το είχαν διαβάσει. Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική. Αλλά θα πρέπει να γίνεται αφού προηγουμένως έχεις δει αυτό που κρίνεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Happy Day: Επέστρεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Το μήνυμα της για το πρόβλημα υγείας της...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζυγίστηκε και αποκάλυψε τα κιλά της! "Έχουμε φάει το κάτι παραπάνω και..."

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share