Κόμπι Μπράιαντ: Δεν είχε σχέσεις με τους γονείς του και τους είχε κάνει αγωγή! Προσπαθούσε να τα βρουν πριν πεθάνει!

Ποια η αιτία της ρήξης;

Κόμπι Μπράιαντ: Δεν είχε σχέσεις με τους γονείς του και τους είχε κάνει αγωγή! Προσπαθούσε να τα βρουν πριν πεθάνει!

Διαταραγμένες ήταν οι σχέσεις με του Κόμπι Μπράιαντ με τους γονείς του καθώς τους είχε κάνει και αγωγή, ωστόσο προσπαθούσε να τα βρουν πριν πεθάνει!

Οπως αποκαλύπτεται τώρα, ο Κόμπι Μπράιαντ το τελευταίο διάστημα κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να τα ξαναβρεί με τους γονείς του. Μια σχέση τεταμένη και διαταραγμένη. Μια σχέση που καταστράφηκε, από τη στιγμή που ο Κόμπι Μπράιαντ επέλεξε για γυναίκα του την Βανέσα. Οι γονείς του Κόμπι Μπράιαντ δεν παραβρέθηκαν ούτε στο γάμο του ζευγαριού καθώς φέρονται να είχαν αντιρρήσεις για το γεγονός ότι ο άσσος του ΝΒΑ και η Βανέσα αποφάσισαν να δεσμευτούν σε τόσο μικρή ηλικία. Η διαφορά αυτή φαίνεται ότι ήταν καθοριστική, μιας και ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως απέδειξε στη συνέχεια, ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας με λατρεία στην οικογένειά του, την οποία κράτησε παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πορεία.


Και αν μετά τον ερχομό της Τζιάνα το 2003 φάνηκε ότι έγινε μια προσπάθεια ανάμεσα στον Κόμπι Μπράιαντ και τους γονείς του να τα ξαναβρούν, τα πάντα φαίνεται ότι καταστράφηκαν το 2013, όταν οι γονείς του άσου του ΝΒΑ επιχείρησαν να πουλήσουν αναμνηστικά του σε μια αίθουσα πλειστηριασμών. Ο θυμός του Κόμπι Μπραιαντ ήταν τέτοιος που τους έκανε αγωγή. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο ΝΒΑ φαίνεται ότι ο Κόμπι Μπράιαντ είχε ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια να τα ξαναβρεί με τους γονείς του.

Οπως αναφέρει η The Sun ο Κόμπι Μπράιαντ προσπάθησε να επανασυνδεθεί με τους γονείς του, πριν τον θάνατό του. «Ο Κόμπι και οι γονείς του πέρασαν δυσάρεστες στιγμές που επηρέασαν την οικογενειακή τους ζωή», αναφέρει πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος στη The Sun.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πάντα επέλεγε τη Βανέσα και τα παιδιά

«Δεν ήταν μυστικό ότι ότι υπήρχε απόσταση μεταξύ της Βανέσα και των γονιών του, μετά από μια σειρά τσακωμών, ενώ απουσίαζαν και από τον γάμο του», αναφέρει, προσθέτοντας: «Αλλά αφού εγκατέλειψε το μπάσκετ, άρχισε μια νέα σειρά επαφών με τους γονείς του και τα παιδιά του άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του. Ηταν μια σχέση δύσκολη αλλά την δούλευαν».


«Γνωρίζοντας τον Κόμπι Μπράιαντ και τη μεγάλη του καρδιά, σίγουρα ονειρευόταν μια πλήρη επανασύνδεση με τους γονείς του», αναφέρει η ίδια πηγή στη The Sun, κάτι που δεν κατάφερε. Το έργο της επανασύνδεσης της οικογένειας του Κόμπι Μπράιαντ, των γονιών του με την Βανέσα και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν αναλάβει πλέον κάποιοι φίλοι του. «Γίνονται βήματα για να φέρουν κοντά τις οικογένειες», τόνισε και συμπλήρωσε: «Σήμερα οι γονείς του θρηνούν βαθιά, αλλά θέλουν να είναι εκεί στο πλευρό της Βανέσας για να στηρίξουν τα εγγόνια τους».


Μια άλλη πηγή είπε: «Η σχέση του Κόμπι με τους γονείς του ήταν πάνω-κάτω. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά επειδή δεν ενέκριναν τη Βανέσα, κατόπιν συμφιλιώθηκαν περίπου όταν γεννήθηκε η Τζιάνα. Στη συνέχεια, η δικαστική υπόθεση του 2013 έβλαψε τη σχέση τους. Ο Κόμπι θέλησε να φτιάξει τα πράγματα - ήταν άνθρωπος της οικογένειας- και δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από να έχει μια μεγάλη και ενωμένη οικογένεια. Τα πράγματα είχαν αρχίσει να βελτιώνονται και πάλι στη γέννηση της Κάπρι και μιλούσαν ξανά. Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν κατέληξαν να πλησιάσουν όσο θα ήθελε πριν πεθάνει».

Πηγή: iefimerida.gr

Εντωμεταξύ δείτε και όλα τα θύματα από το δυστύχημα.

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκλονίζει η τελευταία του φωτογραφία ζωντανός! Η υπόσχεση σε θαυμαστή του θα σας ανατριχιάσει!

Η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ ζωντανός συγκλονίζει. Η υπόσχεση που έδωσε σε θαυμαστή του θα σας ανατριχιάσει κυριολεκτικά.

Η τελευταία του φωτογραφία είναι μια θολή selfie που τράβηξε με το κινητό του ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκιελ, το περασμένο Σάββατο στο Mamba Sports Academy.

Η φωτογραφία είναι μια μέρα πριν το σοκαρίστικο ατύχημα του.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο γιος της ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον σταρ του NBA για να τη στείλει με μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.

Ο Κόμπι βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του για να προπονήσει την ομάδα της κόρης του, Τζιάνα.

Ο 13χρονος υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είπε «θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο».

Εσείς γνωρίζατε για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα; Δεν φαντάζεστε που είχε πάει o σταρ με την κόρη του!