My Style Rocks: "Χαμό" προκάλεσε στο πλατό ο Κουδουνάρης με το σχόλιό του! Τι συνέβη;

Έμειναν όλοι "παγωτό"!

My Style Rocks:

"Χαμό" προκάλεσε στο πλατό του My Style Rocks ο Κουδουνάρης με το σχόλιό του! Τι συνέβη ακριβώς και τι είπε στην παίκτρια που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό;

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βλέποντας την Κυριακή με το μπούστο δεν ενθουσιάστηκε τόσο και της ζήτησε μάλιστα να βγάλει το ζακετάκι!

Τότε ήταν που έκανε και την ερώτηση, «Συγγνώμη, μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση; Το μπούστο αυτό είναι φυσικό;».

Εκείνη του απάντησε «όχι» κι έπειτα ο κριτής συνέχισε να τις κάνει ερωτήσεις, ενώ απόρησε αν εκείνη το θεωρεί «οκ» από θέμα μεγέθους.

Κουδουνάρης σχόλια

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε την ατάκα που "πάγωσε" την Ευρυδίκη! «Ο Λάκης πριν πτωχεύσει...»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης τόλμησε και είπε την ατάκα που "πάγωσε" την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που περίμενε να ακούσει την κριτική της! «Ο Λάκης πριν πτωχεύσει έπαιρνε σπίτια» της είπε και γέλασε!

Το σημερινό κόνσεπτ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήταν αρκετό για να κάνει τους κριτές να "λιώσουν" από τα γέλια και τον Λάκη Γαβαλά να "αγοράσει" σπίτι!

Συγκεκριμένα, η παίκτρια εξήγησε πως έχει ντυθεί μεσίτρια και έτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης της ζήτησε να τους δείξει πώς θα πούλαγε ένα σπίτι στον Λάκη Γαβαλά, πριν ακόμα πτωχεύσει!

Οι κριτές γέλασαν ενώ η Ευρυδίκη "πάγωσε" για λίγο, ωστόσο στη συνέχεια ξεκίνησε το show και έδειξε στον Λάκη Γαβαλά όλα τα σημεία του σπιτιού!

Στο μεταξύ λίγη ώρα νωρίτερα, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα!

My Style Rocks: Αδιανόητο! Ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε και τραγούδησε Μαζωνάκη!

Το αδιανόητο έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο πριν την κριτική του σηκώθηκε πάνω και τραγούδησε ένα τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Με την Κορίνα Ανδραμιτίδου να έχει μόλις λάβει τη βαθμολογία της από τις συμπαίκτριές της και να κατευθύνεται προς τους κριτές, ο Λάκης Γαβαλάς πήρε απόφαση να σηκωθεί και να ερμηνεύσει... Μαζωνάκη!

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής τραγούδησε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», ωστόσο αυτό που τον έκανε να σηκωθεί ήταν το λευκό καπέλο που είχε επιλέξει να φορέσει η Κορίνα!

Το look της ωστόσο του φάνηκε πολύ ωραίο!

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε χθες ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks Γαβαλάς