Νίκος Μουτσινάς: Εκτός εκπομπής στενός του συνεργάτης! Τι συνέβη;

Ποιος τον αντικατέστησε;

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός εκπομπής στενός του συνεργάτης! Τι συνέβη;

Στη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε χωρίς έναν στενό του συνεργάτη, ο οποίος βρέθηκε εκτός του «Καλό Μεσημεράκι»! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Καθημερινά η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή ξεκινά με τους Alcatrash, να ερμηνεύουν ένα τραγούδι προκειμένου να κάνει την είσοδό του ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο σήμερα, το γνωστό συγκρότημα εμφανίστηκε χωρίς τον τραγουδιστή του, Πέτρο Πυλαρινό. Στη θέση του εμφανίστηκε ο Λούκας Γιώρκας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε πως ο λόγος που ο Πέτρος δεν ήταν σήμερα στην εκπομπή, είναι γιατί είναι άρρωστος.

Στο μεταξύ είδατε τα χθεσινά νούμερα του Νίκου Μουτσινά; Δεν το περίμενε κανείς!

Λούκας Γιώρκας

Νίκος Μουτσινάς: Είπε το αδιανόητο για τον Σάκη Τανιμανίδη! Μας "τελείωσε" με 10 λέξεις μόνο!

Ο Νίκος Μουτσινάς, στη σημερινή εκπομπή του, δεν άντεξε λεπτό και είπε το αδιανόητο για τον καλό του φίλο, Σάκη Τανιμανίδη που σίγουρα θα συζητηθεί! Ο παρουσιαστής, μας "τελείωσε" με μόνο 10 λέξεις!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, μέσα από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε ένα νέο που έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική showbiz, και όπως φαίνεται τον έχει σοκάρει.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν ακολουθεί τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram, σχολιάζοντας:

«Εγώ κάνω αρκετά χρόνια τηλεόραση, δεν έχω ακούσει κάτι πιο άσχημο. Είναι σαν να μου πεις ότι έξω δεν είναι μέρα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Δηλαδή, αυτοί οι δύο άνθρωποι δίνουν πνοή στις ζωές μας που είμαστε σε διαμερίσματα, κοπανάμε πάνω στους τοίχους και στις δουλειές και αυτοί είναι στο Παλαουάν και κάνουν βουτιά. Δηλαδή, δεν μπορεί αυτό να μην σε ενδιαφέρει. Αποκλείεται! Αποκλείεται»!

Στο μεταξύ είδατε την εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά που "έσβησε" κανονικά τον Snik;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώην σύντροφος του είναι σχέση με συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά!

Πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή και η είδηση επιβεβαιώνεται με δυο φωτογραφίες.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους και να θέλουν να την κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το Instagram... μίλησε.

Ο λόγος για τον Κατρίνα Τσάνταλη, επικεφαλή Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της γνωστής, με μεγάλη παράδοση στον χώρο οινοποιίας, «Tsantali» που ανήκει στην οικογένειά της - η οποία στο παρελθόν ήταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - και τον Ανδρέα Βούλγαρη, μέλος των Alcatrash, της μπάντας που συνοδεύει καθημερινά τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Την είδηση πως είναι μαζί επιβεβαιώνουν οι παρακάτω φωτογραφίες. Και οι δυο έχουν κάνει αναρτήσεις από το ίδιο σπίτι και συγκεκριμένα από το ίδιο σαλόνι.

Πέτρος Βούλγαρης Alcatrash σχέση

Κωνσταντίνος Αργυρός πρώην σύντροφος