Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που αποχώρησε από την βασιλική οικογένεια! «Προσπαθεί να προστατεύσει...»

Τα αποκάλυψε όλα ο καλύτερος του φίλος!

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που αποχώρησε από την βασιλική οικογένεια! «Προσπαθεί να προστατεύσει...»

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλύφθηκε από τον πιο στενό του φίλο! «Προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο του» σχολίασε.

Κατά την διάρκεια ενός ειδικού επεισοδίου του ABC με τίτλο «Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown», ο 42χρονος φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Νάτσο Φιγκουέρας μίλησε για τον πόνο από τον οποίο έβλεπε να υποφέρει ο δούκας του Σάσεξ που τον οδήγησε τελικά στην απόφαση να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Στο μεταξύ τα μάθατε για το ζευγάρι που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής τα καθήκοντα της Μέγκαν και του Χάρι;

«Μίλησα με τον πρίγκιπα Χάρι πριν από λίγες ημέρες» δήλωσε ο Φιγκουέρας, επαγγελματίας παίκτης του πόλο. «Έχει υποφέρει πολύ από όλα αυτά τα πράγματα που του συνέβησαν. Υποφέρει πολύ από τους ανθρώπους που τον κρίνουν». Και συνέχισε εξηγώντας πως στηρίζει την απόφαση του φίλου του: «Είναι πατέρας πλέον… ένας τύπος που προσπαθεί να προστατεύσει το μικρό του από οτιδήποτε χρειαστεί. Έχει γίνει ένας απίστευτος άνθρωπος, ένας άνδρας για τον οποίο η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν πολύ περήφανη».

Αναφερόμενος σε αυτά που κάνει για το καλό της οικογένειάς του, ο Φιγκουέρας είπε πως απλά ο πρίγκιπας Χάρι «θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή». Και πρόσθεσε: «Όσο φυσιολογική μπορεί να είναι η ζωή του, σωστά; Γιατί όταν έχεις 1.000 παπαράτσι έξω από το σπίτι σου στον Καναδά που περιμένουν για να τραβήξουν μία φωτογραφία του γιου σου, αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό» τόνισε ο φίλος του.

Πανικός στο Buckingham! Ο Χάρι θυμήθηκε την Diana και έκανε έξαλλη την Ελισαβετ! Η δήλωση που έκανε άνω κάτω το παλάτι!

Πανικός έχει γίνει στο Buckingham από τη μέρα που ο Πρίγκιπας Χάρι, έκανε την δήλωση που έκανε το παλάτι και την βασιλική οικογένεια άνω κάτω και στη συνέχεια παραιτήθηκε! Όταν ο Δούκας του Σάσεξ θυμήθηκε την Diana, έκανε έξαλλη την Ελισάβετ!

Ο Χάρι πάντα ήταν ο λίγο πιο συνεσταλμένος από τους δύο πρίγκιπες και αυτό φαινόταν σε κάθε του δήλωση.

Μία ωστόσο από τις δηλώσεις που είχε κάνει, είχε ξεχωρίσει, και έγινε στο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για την Diana.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει:

«Βρέθηκα πολύ κοντά σε μια ολοκληρωτική κατάρρευση σε πολλές περιστάσεις, όταν κάθε είδους θρήνος και ψέμματα και παρανοήσεις σου έρχονται από κάθε κατεύθυνση.

Δεν θα δεχτώ τον εκφοβισμό ώστε να παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου. Δεν πρόκειται ποτέ να πείσω την κοινή γνώμη για το ποιος είμαι ή ποιος θα ήθελα να νομίζουν πως είμαι, γιατί η εικόνα που προβάλλεται για το πρόσωπό μου είναι κάτι διαφορετικό. Δεν θέλω να αλλάξω. Είμαι αυτός που είμαι. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή επικρίνομαι γι’ αυτό από τον Τύπο».

Ο Πρίγκιπας Χάρι φυσικά αναφέρθηκε στο καθημερινό κυνηγητό από τον Τύπου που είχε βιώσει και η μητέρα του και τώρα πια βιώνει και αυτός μετά την μετακόμισή του στον Καναδά.