Δούκισσα Νομικού: Έβαλε μπλε τουαλέτα αλλά όλοι κοιτούσαν το λαιμό της! Αυτό που φορούσε ήταν χρυσό και μικρό!

Ότι πιο ρομαντικό...

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε μπλε τουαλέτα αλλά όλοι κοιτούσαν το λαιμό της! Αυτό που φορούσε ήταν χρυσό και μικρό!

Η Δούκισσα Νομικού όπως και κάθε γυναίκα θέλει να είναι λαμπερή και εντυπωσιακή κάθε ώρα. Για αυτό και λατρεύει και τα κοσμήματα κυρίως τα χρυσά και μικρά διακριτικά. Μια ημέρα φόρεσε μπλε τουαλέτα αλλά όλοι κοιτούσαν αυτό που φορούσε στο λαιμό της.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, «The 2night show». Η παρουσιάστρια - μοντέλο μίλησε τόσο για την όμορφη οικογένεια της, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Όπως ήταν λογικό η εμφάνιση της απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Φόρεσε μια μπλε τουαλέτα με σκίσιμο στο ένα πόδι στο μπροστινό μέρος, η οποία ήτα στενή και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μάλιστα, το σύνολο της ολοκλήρωσε με κοσμήματα από την συλλογή της. Το αγαπημένο μας ήταν το κολιέ της που είναι μικρό, χρυσό και σε σχήμα καρδιάς.

Στο «The 2night show» η Δούκισσα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυο γέννες της και είχε σοκάρει.

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε παλτό στο πιο εκκεντρικό χρώμα! Σε μανίκια και λαιμό είχε μαύρη γούνα!

Παλτό στο πιο εκκεντρικό χρώμα έβαλε η Δούκισσα Νομικού, το οποίο σε μανίκια και λαιμό είχε μαύρη γούνα. Έκανε όλη την διαφορά στο σύνολο της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, μπορεί να έχει ένα κουραστικό πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά και των δυο παιδιών της, ωστόσο πάντα προσέχει να είναι λαμπερή και περιποιημένη.

Σαν λάτρης του Instagram, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της, όμως το παλτό ήταν εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα.

Η Δούκισσα Νομικού, φόρεσε τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με animal print μπλούζα και ένα απίστευτο πορτοκαλί παλτό - ένα εκκεντρικό χρώμα αφού δεν συνδυάζεται κιόλας εύκολα - το οποίο είχε μαύρη γούνα στα μανίκια του, αλλά και το λαιμό.

Δούκισσα Νομικού παλτό Instagram

Πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και «μάγεψε» με το μπλε φόρεμα της με το σκίσιμο στο πλάι.