Φαίη Σκορδά: Αγκαλιές στο σαλόνι με το γιο της! Η τρυφερή φωτογραφία από το σπίτι της!

Έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της!

Φαίη Σκορδά: Αγκαλιές στο σαλόνι με το γιο της! Η τρυφερή φωτογραφία από το σπίτι της!

Η Φαίη Σκορδά έχει μεγάλη αδυναμία στα δυο παιδιά της και καθημερινά θέλει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του. Χθες, δεν σταμάτησαν τις αγκαλιές στο σαλόνι και δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από το σπίτι με το γιο της.

Η παρουσιάστρια παρόλο που έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, το Σαββατοκύριακο της όμως το αφιερώνει ολόκληρο στα παιδιά της, πηγαίνοντας βόλτα ή παίζοντας στο σπίτι.

Χθες το βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της, καθισμένη στον καναπέ.

Στην αγκαλιά της είχε τον έναν από τους δυο γιους της. Μαμά και γιος δεν σταματήσαν τα παιχνίδια. Η Φαίη Σκορδά λατρεύει να παίζει μαζί τους είτε στο σαλόνι είτε στο δωμάτιο τους που είναι γεμάτο από παιχνίδια τους.

Φαίη Σκορδά σπίτι

Φαίη Σκορδά: Έχει μέσα στο σπίτι της γκρι καναπέ! Η μαύρη κουρτίνα «τραβάει» τα βλέμματα!

ΗΦαίη Σκορδάέχει μέσα στο σπίτι της γκρι καναπέ! Η μαύρη κουρτίνα «τραβάει» τα βλέμματα και έχουμε φωτογραφία από το Instagram!

Η παρουσιάστρια, έχει εκπληκτικό γούστο και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση! Το ίδιο στιλ, μίνιμαλ και σικ δηλαδή, έχει επιλέξει και για την διακόσμηση του σπιτιού της.

Η Φαίη Σκορδά, ανέβασε χτες στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της. Όπως φαίνεται, στο σαλόνι της έχει έναν μεγάλο γκρι καναπέ και από πίσω μαύρη κουρτίνα, η οποία και «τραβάει» τα βλέμματα. Εμείς, ξεχωρίσαμε και τα πολύ όμορφα κάδρα, επίσης σε μαύρο και λευκό που μπορείς να βρεις και εσύ σε πολλά καταστήματα.

Δες το σχετικό post και πάρε ιδέες:

Φαίη Σκορδά: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Ο μπεζ καναπές και η φωτογραφία από μέσα!

Σε αυτό το σπίτι, η Φαίη Σκορδά μεγάλωσε και δεν το έχει ξαναδείξε ποτέ! Ο καναπές στο σαλόνι της είναι μπεζ και για πρώτη φορά μας δείχνει φωτογραφίες από μέσα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Κιλκίς απ' όπου κατάγεται και μας έδειξε το εσωτερικού του πατρικού της!

Η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της και τ παιδιά της!

Το σπίτι, όπως φαίνεται και μέσα από το βίντεο, είναι στολισμένο στα γιορτινά και φαίνεται υπερπολυτελές!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και θα καταλάβετε!