Δέσποινα Βανδή: "Χώθηκε" στο καμαρίνι της η Μαρία Μπεκατώρου και της χάλασε το βίντεο! Το παράπονο της τραγουδίστριας!

«Δε με θένε»...

Δέσποινα Βανδή:

Στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή τόλμησε και "χώθηκε" η Μαρία Μπεκατώρου, προκειμένου να γυρίσει ένα βίντεο για το YFSF, ωστόσο η τραγουδίστρια της το χάλασε εκφράζοντας παράλληλα το μεγάλο παράπονό της!

Με την πρεμιέρα του YFSF να πλησιάζει, η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Μόλις μπήκε στο καμαρίνι της, ξεκίνησε να κάνει ένα βίντεο μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου και τη Δανάη Λουκάκη. Τότε, η τραγουδίστρια "χώθηκε" στο βίντεο με την Μαρία Μπεκατώρου να τη διώχνει!

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε το βίντεο στο Instagram και έγραψε: «Δε με θένε... Μαράκι μου καλή πρεμιέρα YFSF!!».

Στο μεταξύ, χθες σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, μίλησε με λόγια όλο γλύκα για τονη σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη!

Μαρία Μπεκατώρου: Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με την καλύτερη παρέα!

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε να αξιοποιήσει το σαββατοκύριακό της, και έτσι τα "έσπασε" στα μπουζούκια! Δεν ήταν ωστόσο μόνη της, αλλά είχε μαζί της την καλύτερη παρέα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έτοιμη να ξεκινήσει σκληρή δουλειά, μιας και σε λίγο καιρό έχει πρεμιέρα το YFSF.

Ωστόσο, όσο ακόμα είναι ξέγνοιαστη, αποφάσισε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή και μαζί της ήταν η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς!

Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσίασε με το μαύρο της σύνολο, όπως είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες με το υπέροχο πράσινο φόρεμά της!

Μαρία Μπεκατώρου Αμαρυλλίς

Μαρία Μπεκατώρου έξοδος

Δέσποινα Βανδή: Βγήκε στην σκηνή και η κόρη της συγκινήθηκε! Το στιγμιότυπο που "έριξε" το Instagram!

Είναι γνωστό πως η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της έχουν μια πολύ στενή σχέση και αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά! Η τραγουδίστρια βγήκε στην σκηνή και η μικρή της συγκινήθηκε! Η ίδια μάλιστα ανέβασε το στιγμιότυπο και "έριξε" το Instagram!

Οι δυο τους είναι αυτοκόλλητες, και αγαπάνε τόσο πολύ η μία την άλλη που δεν κρύβεται, και να ήθελαν!

Η κόρη της βρέθηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και έβγαλε βιντεάκι, την ώρα που η μαμά της ήταν στην σκηνή. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γλυκιά τους στιγμή προκάλεσε "πανικό" στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δέσποινα Βανδή κόρη βίντεο

Δείτε επίσης την εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή: «Έχω περάσει δύσκολες μέρες, τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο...»