Κέντρο Αθηνών: Στέλνει απάντηση "φωτιά" στην ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου! «Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα...»

Τον "έκαψαν" κανονικά!

Κέντρο Αθηνών: Στέλνει απάντηση

Οι εργαζόμενοι του «Κέντρου Αθηνών», εξοργισμένοι με την ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου, στέλνουν στον τραγουδιστής μία απάντηση "φωτιά"! «Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα κύριε Οικονομόπουλε»!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν επί τρία χρόνια, μιας και δεν τα βρήκε με τον επιχειρηματία. Την απόφαση του έκανε γνωστή μέσα από μία ανακοίνωση.

«Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος με δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό» έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει ήδη έτοιμο το νέο βήμα στην καριέρα του.

Με τη σειρά τους λοιπόν οι εργαζόμενοι του κέντρου έστειλαν τη δική τους ανακοίνωση προς τον Νίκο Οικονομόπουλο:

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».

Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε με καυγά από το Κέντρο Αθηνών! Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους μετά από 3 χρόνια!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε με καυγά από το κέντρο Αθηνών. Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους με τον τραγουδιστή μετά από 3 χρόνια!

Η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του. Όπως ανέφερε η εκπομπή ο τραγουδιστής είχε έναν έντονο καυγά με τον επιχειρηματία.

Ο λόγος είναι ότι εξ αρχής του είχαν ζητήσει να προστεθεί ένα μεγάλο όνομα ακόμα στο σχήμα, φήμες ανέφεραν την Πάολα, με τον τραγουδιστή να αρνείται.

Μετά τις γιορτές παρατηρήθηκε μια μείωση στον κόσμο και ο επιχειρηματίας πρότεινε στον Νίκο Οικονομόπουλο μείωση απολαβών.

Εκείνος δεν δέχτηκε και έτσι ήρθε οριστική ρήξη ανάμεσα τους. Σήμερα μάλιστα θα γινόταν και ένας μεγάλος χορός με αρκετά άτομα.

Ωστόσο το κέντρο αποφάσισε να πληρώσει κανονικά τα μεροκάματα των εργαζόμενων που δεν θα δουλέψουν αυτό το σκ.

Τον μπαμπά του Νίκου Οικονομόπουλου τον έχετε δει; Είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» μέχρι και στα μαλλιά, είναι ίδια!