Πασίγνωστος Έλληνας "αδειάζει" το GNTM: "Δεν νομίζω ότι στον χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί"

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση;

Πασίγνωστος Έλληνας

Πασίγνωστος Έλληνας μίλησ σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει και για το GNTM και το άδειασε καθώς είπε πως "δεν νομίζει ότι στον χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί" ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδάκη που σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όλα.

«Δεν βγαίνω συχνά, δεν δίνω συνεντεύξεις συχνά, θέλω μια στο τόσο. Δεν μου λείπει η προβολή, δεν το νιώθω σαν ανάγκη ότι πέρασε ο καιρός και έχω μήνες να βγω. Άνετα μπορώ να ζήσω χωρίς τα φώτα. Επειδή δεν ήταν απωθημένο μου να με μάθει ο κόσμος και να γίνω γνωστός, το χειρίζομαι πάρα πολύ ωραία και πιστεύω πως υπάρχει μια ισορροπία», ανέφερε για τους λόγους που δεν δίνει συχνά συνέντευξη.

Νίκος παπαδάκης

Ο Νίκος Παπαδάκης ρωτήθηκε για το ριάλιτι μοντέλων και αποκάλυψε πως τα όσα γίνονται σε αυτό, δεν τα αντιμετωπίζει ένα μοντέλο στην πραγματικότητα: «Έχω δει το GNTM. Δεν νομίζω ότι στον χώρο του μόντελινγκ γίνονται όλα αυτά που γίνονται εκεί. Κάποιες κοπέλες δηλαδή έχουν ακροφοβία ή φοβούνται κάποια ζωύφια, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν πας καν στο κάστινγκ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και να είσαι εξαιρετικός σε άλλα πράγματα».

Όσο για την προσωπική του ζωή και τον λόγο που δεν διαρρέει τίποτα γι’ αυτήν, εξομολογήθηκε: «Ότι θέλεις εσύ το αφήνεις και βγαίνει προς τα έξω. Όχι τώρα, πάντα έτσι ήμουν. Δεν ήθελα και θυμάμαι σε άλλες εποχές μου έλεγαν “τι θέλεις να σε ρωτήσουμε” και έλεγα “δεν θέλω να ξέρω τις ερωτήσεις, ότι θέλετε”. Και είχαμε θέμα εάν με έφερναν σε δύσκολη θέση και έλεγα πως δεν θα απαντούσα. Το έβλεπα πιο αθώα. Δεν θέλω ούτε να φτιάξω τις απαντήσεις μου, θέλω να είμαι αυθόρμητος και να λέω όσα μου βγουν εκείνη τη στιγμή. Έτσι κινούμαι όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια πράγματα νομίζω πως δεν αφορούν και τον κόσμο. Η δουλειά μου ναι, η ζωή μου όχι. Είναι τελείως διαφορετικά κομμάτια».

Θυμίζουμε ότι το ΕΣΡ θα εξετάσει και τη νέα εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα!

Αποκάλυψη - "βόμβα"! Παίκτρια του GNTM θα αποκτήσει δικιά της εκπομπή!

Μια αποκάλυψη - "βόμβα" έσκασε πρόσφατα, όταν πρώην παίκτρια του GNTM ανακοίνωσε πως θα αποκτήσει δικιά της εκπομπή! Που θα την δούμε;

Την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, και έγινε αρκετά συμπαθής, τόσο στο κοινό, όσο και στους κριτές!

Ο λόγος για την Χριστιάννα Σκούρα! Την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως θα βρεθεί στην εκπομπή «FashiON» στο κανάλι «Κρήτη TV», η οποία και θα έχει σχέση με τη μόδα.

GNTM παίκτρια εκπομπή

Εσείς ξέρατε ωστόσο πως η χάρη του τελικού του GNTM, έφτασε μέχρι και την Αμερική;

GNTM: Δεν φαντάζεστε ποια πρώην παίκτρια πρωταγωνιστεί στο video clip της Κόνι Μεταξά!

Δεν φαντάζεστε ποια πρώην παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί στο νέο video clip της Κόνι Μέταξα.

O λόγος για την Ελευθερία Καρναβά που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του ριάλιτι.

Η Ελευθερία ήταν αυτή που λόγω των αναλογιών της κατάφερε να κερδίσει το golden pass και να ενθουσιάσει τους κριτές από την πρώτη στιγμή.

Στο παιχνίδι είχε μια καλή πορεία, ενώ και μετά το τέλος του φαίνεται πως ήδη έχει ξεχωρίσει σε κάποιες δουλειές. Στην Φωλιά των Κου Κου έδειξαν ένα απόσπασμα από το νέο βίντεο κλιπ της Κόννι Μεταξά με τίτλο “Καμακάζι” που πρωταγωνιστεί.

Δείτε το βίντεο:

TAGS