Κάτια Ζυγούλη: Βίντεο από το μπάνιο της! Έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπο - Έτσι τη βλέπει το πρωί ο Ρουβάς!

Έτσι είναι χωρίς make up!

Κάτια Ζυγούλη: Βίντεο από το μπάνιο της! Έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπο - Έτσι τη βλέπει το πρωί ο Ρουβάς!

Το μακιγιάζ από το πρόσωπο της έβγαλε η Κάτια Ζυγούλη και όπως είδαμε είναι εντυπωσιακή ακόμη και χωρίς make up. Ο έτσι την βλέπει o Σάκης Ρουβάς το πρωί που ξυπνάει και δημοσίευσε για πρώτη φορά βίντεο από το μπάνιο της.

Το ζευγάρι μπορεί να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, έχουμε δει πολλές στιγμές του, ακόμη και μέσα από το σπίτι του.

Η Κάτια Ζυγούλη χθες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το μπάνιο της και στην συνέχεια από το δωμάτιο της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και ήταν μια κούκλα.

Ο Σάκης Ρουβάς λογικό είναι να είναι ακόμη και μετά από περίπου 13 χρόνια κοινής πορείας ερωτευμένος μαζί της, αφού ακόμη και μετά την απόκτηση τεσσάρων παιδιών παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Κάτια Ζυγούλη: «Έβγαλε» το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Η εικόνα που αντικρίζει ο Σάκης Ρουβάς!

Η Κάτια Ζυγούλη «έβγαλε» το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Η εικόνα που αντικρίζει ο Σάκης Ρουβάς όταν ξυπνάνε μαζί το πρωί!

Η Κάτια και ο Σάκης, είναι ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αν όχι και το ομορφότερο! Ο καθένας έχει μεγάλη πορεία στον χώρο του και μάλιστα πρόσφατα η Κάτια, έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα ανοίγοντας το δικό της κανάλι στο Youtube!

Ανάμεσα σε αρκετά βίντεο, η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε και την ρουτίνα της και σε αυτό αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Όπως θα δείτε, η εικόνα που αντικρίζει ο Σάκης Ρουβάς δεν απέχει και πολύ από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αφού η Κάτια είναι καλλονή με ή χωρίς καλλυντικά!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Έβαλαν μαύρα ρούχα και όμως «έλαμπαν» μέσα στη μέρα! Το υλικό ντουκουμέντο!

Δείτε το σχετικό βίντεο: