Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από την μπανιέρα της! Είναι τεράστια και θα θες να «χαθείς» μέσα της!

Θα πάθετε πλάκα!

Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφία μέσα από την μπανιέρα της! Είναι τεράστια και θα θες να «χαθείς» μέσα της!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει μια δύσκολη καθημερινότητα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και της οικογένειας της, πάντα βρίσκει χρόνο για την ίδια. Σε ένα από τα κενά της, «χάθηκε» μέσα στην μπανιέρα της, η οποία είναι τεράστια και δημοσίευσε φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο θέλει κάθε ημέρα να είναι λαμπερή και περιποιημένη για αυτό και κάθε φορά που «ξεκλέβει» κάθε χρόνο βάζει μάσκες και κρέμες από αγαπημένες της εταιρίες.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της, μέσα στην απίστευτη και τεράστια μπανιέρα της.

Τα πλακάκια γύρο από αυτή είναι μαύρα με λευκές λεπτομέρειες. Εμείς πάντως ζηλέψαμε, και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να «χωθούν» μέσα.

Δούκισσα Νομικού σπίτι μπάνιο

Στο δεύτερο σπίτι της με τον Θεοδωρίδη έχουν στην βεράντα ξύλινο καναπέ - κρεβάτι! Έχει λευκά μαξιλάρια. Το έχετε δει;

Δούκισσα Νομικού: Στο δεύτερο σπίτι της με τον Θεοδωρίδη έχουν στην βεράντα ξύλινο καναπέ - κρεβάτι! Έχει λευκά μαξιλάρια!

Ξύλινο καναπέ - κρεβάτι έχει η Δούκισσα Νομικού στο δεύτερο σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τα μαξιλάρια που τον κοσμούν είναι λευκά.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει βρει στο πρόσωπο του συζύγου της ότι έψαχνε και ζει έναν όμορφο έρωτα, έχοντας δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάθε χρόνο συνηθίζουν να τις περνάνε στην Μύκονο, αγαπημένο προορισμό και των δυο. Μάλιστα, κάθονται και τους τρεις μήνες της θερινής περιόδου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν έχουν δει μόνο το εσωτερικό του σπιτιού της στην Αθήνα, αλλά και το εξοχικό της στην Μύκονο. Η θέα είναι μαγευτική, ενώ στην βεράντα έχουν έναν ξύλινο καναπέ που έχει λευκά μαξιλάρια και είναι τεράστιος σαν κρεβάτι.