Χαρά Παππά: Έβαλε κοστούμι σε άσπρο και μαύρο και έμοιαζε με πορσελάνινη κούκλα! Ο Μπουράκ Χακί της έδωσε 10άρι!

Έκανε ανδρόγυνο λουκ αλλά έμοιαζε πιο θηλυκή από ποτέ!

Χαρά Παππά: Έβαλε κοστούμι σε άσπρο και μαύρο και έμοιαζε με πορσελάνινη κούκλα! Ο Μπουράκ Χακί της έδωσε 10άρι!

Η Χαρά Παππά έβαλε κοστούμι σε άσπρο και μαύρο και έμοιαζε με πορσελάνινη κούκλα σε φωτογραφίες που είδαμε και... μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Ο Μπουράκ Χακί της έδωσε 10άρι και η ίδια πήγε το ανδρόγυνο λουκ σε άλλα επίπεδα. Τόσο πολύ, που μέχρι και η Καγιά θα την έλεγε... GNTM σίγουρα!

Η όμορφη Χαρά για τις ανάγκες φωτογράφισης, ξέφυγε από τα συνηθισμένα της. Φόρεσε κοστούμι σε άσπρο και μαύρο, τράβηξε τα μαλλιά της πίσω και πόζαρε σαν άντρας, αν και ήταν πιο θηλυκή από ποτέ!

Το συγκεκριμένο πολύ λίγες θα το τολμούσαν, και ακόμα λιγότερες θα το υποστήριζαν τόσο άψογα! Μέχρι και ο Μπουράκ Χακί της έδωσε 10άρι και τον ίδιο βαθμό πήρε και από εμάς η Χαρά. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και θα δώσετε κι εσείς τον ίδιο βαθμό:

Εχετε διαβάσει και πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι;

Χαρά Παππά: Έβαλε μαύρο από πάνω μέχρι κάτω και είχε πίσω της φτέρα! Ο Μπουράκ Χακί την έβλεπε από μακριά και "έλιωνε"!

Η Χαρά Παππά έκανε και πάλι το θαύμα της! Έβαλε το πιο υπέροχο σύνολο και ήταν μαύρο από πάνω μέχρι κάτω, ενώ πίσω της είχε φτερά. Ο αγαπημένος της Μπουράκ Χακί, που την έβλεπε από μακριά, "έλιωνε" κανονικά με το μοντέλο!

Το πανέμορφο μοντέλο και ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός περνούν υπέροχες στιγμές μαζί από τη μέρα που η Χαρά αποχώρησε από το GNTM και επέστρεψε στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη.

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της, η Χαρά Παππά, θέλησε να βάλει "φωτιά" στον Μπουράκ και φόρεσε το πιο "καυτό" μαύρο σύνολο!

Σας βρήκαμε επίσης την εκπληκτική καφέ γούνα που επέλεξε να φορέσει το μοντέλο στην βραδινή τους έξοδο!