Δημήτρης Τσούτσης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού!

Έφυγε σε ηλικία 88 ετών!

Δημήτρης Τσούτσης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού!

Ο Δημήτρης Τσούτσης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ο ηθοποιός υποδυόταν τον «Νικηφόρο Κασιμάτη» στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο ξένοι» που σημείωσε τεράστια επιτυχία και ήταν ένας ρόλος που τον σημάδεψε σαν ηθοποιό. Πότε και που θα γίνει η κηδεία του;

Ο ίδιος είχε παίξει και στη σειρά Λαβ Σόρρυ» του Mega όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης αλλά αγαπήθηκε και στον απίστευτο ρόλο του «Νικηφόρου Κασιμάτη. Ο ίδιος έφυγε από την ζωή ξαφνικά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον ηθοποιό μέσω Facebook και αποκάλυψε πότε αλλά και που θα γίνει η κηδεία του.

«Εφυγε ο αγαπημένος μας φίλος..ο σπουδαίος ηθοποιός ζωγράφος και ποιητής της ζωής Δημήτρης Τσούτσης. Ενα από τα πιο ταλαντούχα, ευγενικά και σπάνια πλάσματα που γνώρισα στο θέατρο....Καλό ταξίδι λατρεμένε μου». Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Πέμπτη στις 10 το πρωί στο κοιμητήριο του Βύρωνα.» έγραψε στην ανάρτηση του.

Γιώργος Κοτανίδης: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του ηθοποιού! Με συνοδεία ποντιακής λύρας!

Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Γιώργου Κοτανίδη μόλις δημοσιεύτηκαν. Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό έγινε με συνοδεία ποντιακής λύρας.

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Γιώργο Κοτανίδη στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως στη Διονυσίου Αεροπαγίτου. Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μια σύντομη και άδικη μάχη, λίγο πριν από τα 75α γενέθλιά του.

Από το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που μέχρι πρόσφατα συμμετείχε ενεργά και στα ποντιακά δρώμενα δεν θα μπορούσε να λείπει η ποντιακή λύρα.

Τα στεφάνια, όπως ήταν επιθυμία της οικογένειας, είναι μόλις πέντε – μεταξύ αυτών του ΚΚΕ, του Αλέξη Τσίπρα και της ΕΡΤ. Παρόντες, μεταξύ άλλων, οι: Διονύσης Σαββόπουλος, Φώτης Κουβέλης, Στέλιος Κούλογλου, Σταύρος Θεοδωράκης, Βάσια Τριφύλλη, Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Λιάνης, Κωνσταντίνος Φωτιάδης και Δημήτρης Καρασαββίδης.

undefined

Στο μεταξύ το δικό του "αντίο" στο στενό του φίλο είπε και ο Γιώργος Νταλάρας με ένα σπαρακτικό μήνυμα!

pontosnews.gr