Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Σταρόβας: Στα δικαστήρια ο γνωστός καλλιτέχνης! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες!

Δημήτρης Σταρόβας: Στα δικαστήρια ο γνωστός καλλιτέχνης! Τι συνέβη;
News 04.02.2020 08:50

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τι συνέβη και ο γνωστός καλλιτέχνη βρέθηκε εκεί; Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο ηθοποιός βρέθηκε εκεί για το διαζύγιο που είναι σε εκρεμμότητα με την πρώην σύζυγο του.

Η υπόθεση είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε ζευγάρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φαίνεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την μοναχοκόρη του που ρίσκεται στην εφηβεία.

Ο καλλιτέχνης έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειρά ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Ο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος, αλλά ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, λίγο πριν την πρεμιέρα του YFSF, διανύει μια δύσκολη φάση και θέλει να προστατέψει την σχέση του με την 16χρονη Εβελίνα.

Εντωμεταξύ η σύντροφος του είναι γυμνάστρια και κουκλάρα!

Δημήτρης Σταρόβας: Αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά! Μοιάζε με άλλον άνδρα!

Μοιάζε με άλλον άνδρα ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια φωτογραφία που είναι αγνώριστος με πολύ λιγότερα κιλά πάνω του!

Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι πολύ αγαπητός από το κοινό για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και το φοβερό χιούμορ του!

Ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και είναι μια εικόνα που δεν περιμέναμε να τη δούμε ποτέ!

Πρόκειται για μια φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβεία του που είναι άλλος άνθρωπος. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με ξαδέλφη Τούλα στην εφηβεία...Για όσους δεν πιστεύουν ότι υπήρξα και αδύνατος!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκινημένος αποκάλυψε πρώτη φορά για ένα 13χρονο αγόρι που ανέβασε στην σκηνή!

Δημήτρης Σταρόβας: Περνάει δύσκολες ώρες! Η σύντροφός του τον βρίζει καθημερινά! (Βίντεο)

Δείτε περισσότερα news στο Youweekly!

Share