Άννα Βίσση: Τα «έσπασε» χωρίς τον Καρβέλα στο πλευρό της! Το πρόσωπο που πήγε να δει από κοντά!

Είναι μεγάλη της αδυναμία!

Άννα Βίσση: Τα «έσπασε» χωρίς τον Καρβέλα στο πλευρό της! Το πρόσωπο που πήγε να δει από κοντά!

Η Άννα Βίσση σε σπάνια βραδινή έξοδο τα «έσπασε» με καλή παρέα, χωρίς τον Καρβέλα στο πλευρό της κάνοντας μια εξαίρεση! Το πρόσωπο που πήγε να δει από κοντά και τραγούδησαν πλάι πλάι είναι μεγάλη αδυναμία της... Πάει κάπου το μυαλό σας;

Η Ελληνίδα σταρ βρέθηκε σε μπουάτ, με άψογο λουκ! Με το κλασικό της ροκ στιλ και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, η Άννα Βίσση μαγνήτισε τα βλέμματα και έκανε τα φλας να αστράψουν. Ωστόσο η ίδια, χάρισε απλά το χαμόγελό της στους φωτογράφους και προχώρησε!

Η Άννα Βίσση έκατσε αρκετές ώρες στο μαγαζί που εμφανίζεται η Γιώτα Γιάννα και τα έσπασε κανονικά! Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr που ήταν εκεί, σας εξασφάλισε καρέ καρέ την συνάντησή τους! Να θυμίσουμε ότι η τελευταία συνάντηση της Άννας με το Νίκο έγινε σε κοινή θέα αφού εκείνος πήγε να την δει από κοντα...

Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Άννα Βίσση σε βραδινή έξοδο
Άννα Βίσση Γιώτα Γιάννα
Άννα Βίσση βραδινή έξοδος

Νίκος Καρβέλας: Τα "έσπασε" στα πόδια της Άννας Βίσση! Φωτογραφία με το αφοπλιστικό βλέμμα όταν είδε την κάμερα!

Αποκλειστική φωτογραφία με το αφοπλιστικό βλέμμα του Νίκου Καρβέλα όταν είδε την κάμερα! Τα "έσπασε" στα πόδια της Άννας Βίσση!

Πρεμιέρα έκανε η λαμπερή τραγουδίστρια στο Hotel Ερμού πριν από λίγες ημέρες και εννοείται πως κοντά της για να την στηρίξει βρέθηκε ο πρώην της αλλά και πολύ καλός της φίλος, Νίκος!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τον απαθανάτισε την στιγμή που θαύμαζε την... γυναίκα της ζωής του - γιατί ως γνωστών είναι ένα από τα άτομα που υπερλατρεύει!

Εκτός του ότι η Άννα ήταν τόσο λαμπερή ο Νίκος όταν είδε κάμερα έριξε απλά ένα... λοξό βλέμμα!

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση σχέση

Νίκος Καρβέλας σχέση

Εδώ είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο που... τα λέει όλα:

Νίκος Καρβέλας Άννα Βίσση

Εκτός αυτού κυκλοφορεί και μια ακόμα φωτογραφία από εκείνη την βραδιά στην οποία φαίνεται η Άννα Βίσση να φιλάει συγκινημένη το Νίκο!