Ελένη Μενεγάκη: Έφερε τα πάνω κάτω στην εκπομπή γι' αυτή τη γυναίκα! Άλλαξε όλα τα χρώματα!

Τι δεν της άρεσε;

Ελένη Μενεγάκη: Έφερε τα πάνω κάτω στην εκπομπή γι' αυτή τη γυναίκα! Άλλαξε όλα τα χρώματα!

Δεν άντεξε και με μία κίνηση, η Ελένη Μενεγάκη έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό της εκπομπής της, για χαρή αυτής της γυναίκας που ήταν η εκλεκτή της καλεσμένη! Άλλαξε όλα τα χρώματα για να είναι όλα αρμονικά!

Στην σημερινή εκπομπή, καλεσμένη ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία είχε ντυθεί όλη στα άσπρα, γεγονός που την έκανε να μοιάζει ένα με τις λευκές πολυθρόνες που έχει στο πλατό της η Ελένη Μενεγάκη.

Στο μεταξύ την είδατε στη χθεσινή εκπομπή της που μετέφερε τα λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής;

Ελένη Μενεγάκη πλατό

Η παρουσιάστρια δεν άντεχε να βλέπει αυτό το συνδυασμό και έφερε ένα κόκκινο κάλυμμα για να το βάλει πάνω στην πολυθρόνα και να κάνει αντίθεση με το φόρεμα της Μπέττυς Μαγγίρα.

Έτσι η παρουσιάστρια ανέλαβε και χρόνο διακοσμήτριας στην εκπομπή της, αλλάζοντας όλο το σκηνικό.

Ελένη Μενεγάκη: Στην τηλεόραση όπως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά! Έβαλε κολάν και ξεκίνησε την γυμναστική στο πλατό!

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της έτσι όπως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά σε πλατό. Η παρουσιάστρια έβαλε κολάν και ξεκίνησε να κάνει γυμναστική.

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση και εμφανίστηκε όπως δεν την έχουμε δει ξανά. Πιο αθλητική από ποτέ στην εκπομπή της Δευτέρας.

Μαζί της στο πλατό το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε η Μαρία Λουίζα Βούρου και της έδειξε πως να κάνει ασκήσεις για να γυμνάσει όλο της το κορμί τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια έβαλε το κολάν της και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Άλλωστε η ίδια μπορεί να λατρεύει το φαγητό πάντα όμως χωρίς υπερβολές για να μπορεί να διατηρεί το εντυπωσιακό κορμί της.

Ελένη Μενεγάκη Alpha

Μενεγάκη αμοιβή

Ελένη Ματέο

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!