My Style Rocks: Μετά το Μαζωνάκη ήρθε ο Καρράς! Η νέα αδιανόητη ερμηνεία του Λάκη Γαβαλά!

Απίστευτο σκηνικό!

My Style Rocks: Μετά το Μαζωνάκη ήρθε ο Καρράς! Η νέα αδιανόητη ερμηνεία του Λάκη Γαβαλά!

Μετά το Γιώργο Μαζωνάκη που ακούσαμε στα προηγούμενα επεισόδια του My Style Rocks, σήμερα ήρθε και ο Βασίλης Καρράς, μιας και ο Λάκης Γαβαλάς έκανε μία νέα αδιανόητη ερμηνεία!

Ο αγαπημένος κριτής μας έχει προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου μέσα από το ρόλο του στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ και όχι άδικα, αφού είναι πάντα ετοιμόλογος.

Έτσι όταν η Στέλλα Πάσσαρη μίλησε για το κόνσεπτ της, εξηγώντας πως πηγαίνει σε καραόκε πάρτι, ο Λάκης Γαβαλάς ξεκίνησε να τραγουδάει το γνωστό τραγούδι «Από το Βορρά μέχρι το Νότο».

Μάλιστα ζήτησε και από τη Στέλλα Πάσσαρη να τραγουδήσει μαζί του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε ευγενικά!

Είδατε στο μεταξύ την κίνηση που έκανε πριν από λίγο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και "έστειλε" τον Στέλιο Κουδουνάρη;

My Style Rocks: Αδιανόητο! Ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε και τραγούδησε Μαζωνάκη!

Το αδιανόητο έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο πριν την κριτική του σηκώθηκε πάνω και τραγούδησε ένα τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Με την Κορίνα Ανδραμιτίδου να έχει μόλις λάβει τη βαθμολογία της από τις συμπαίκτριές της και να κατευθύνεται προς τους κριτές, ο Λάκης Γαβαλάς πήρε απόφαση να σηκωθεί και να ερμηνεύσει... Μαζωνάκη!

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής τραγούδησε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», ωστόσο αυτό που τον έκανε να σηκωθεί ήταν το λευκό καπέλο που είχε επιλέξει να φορέσει η Κορίνα!

Το look της ωστόσο του φάνηκε πολύ ωραίο!

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε χθες ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks Γαβαλάς