Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Έδωσε αναβολή στο γάμο της! Ποιος ο λόγος;

Τι αποκάλυψε;

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Έδωσε αναβολή στο γάμο της! Ποιος ο λόγος;

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε ανοικτά για το γάμο της και εξήγησε πως μέχρι στιγμής του έχει δώσει αναβολή! Μάλιστα εξήγησε ακριβώς και ποιος είναι ο λόγος.

Η φιναλίστ του περσινού MasterChef, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γάμο της με τον αγαπημένο της Αποστόλη, ο οποίος ακόμα δεν έχει γίνει.

Έτσι δήλωσε:

«Ο γάμος μου είναι εκεί ακόμα, είναι σε αναβολή λόγω των επαγγελματικών, μιας και βρίσκομαι στην Κύπρο για δουλειά, ενώ ο Αποστόλης είναι στο Βόλο. Είμαστε ακόμη ζευγάρι. Δεν μπορώ να τον φέρω σε κάτι που δεν είναι σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως η Σπυριδούλα μένει πλέον στην Κύπρο, ενώ εκεί εργάζεται μαζί με έναν συμπαίκτη της από το MasterChef.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Όλη η αλήθεια για το γάμο της με τον Αποστόλη! Θα γίνει τελικά;

Η Σπυριδοπούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον αγαπημένο της Αποστόλη και για το αν θα γίνει τελικά.

Η φιναλίστ του περσινού Master Chef, ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν τελικά θα γίνει ο γάμος που είχε προγραμματίσει με τον αρραβωνιαστικό της.

«Έρχομαι στην Ελλάδα για δουλειές, αλλά για 1-2 μέρες κάθε φορά. Κάποια στιγμή θα γίνει ο γάμος. Καλά είναι ο Αποστόλης, μεγαλώνει. Είναι δύσκολη η απόσταση, αλλά προσπαθούμε και το παλεύουμε. Δεν έχει έρθει καθόλου στην Κύπρο, δεν τον αφήνω εγώ να έρθει, γιατί άμα έρθει θα κάθεται μόνος του στο σπίτι. Παραπονιέται πάρα πολύ. Θα τα βρούμε κάποια στιγμή» σχολίασε η ίδια.

Ο τέταρτος κύκλος πλησιάζει και ένας από τους κριτές έκανε μία "καυτή" αποκάλυψη για όλα όσα θα δούμε!