Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει "ανοιχτά" για το Νίκο Οικονομόπουλο! "Θεωρώ ότι έφυγε..."

Τι δήλωσε για την αποχώρηση από το σχήμα;

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει

"Θεωρώ ότι έφυγε για κάποιο σοβαρό λόγο από το σχήμα!" Η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει "ανοιχτά" για το Νίκο Οικονομόπουλο μπροστά στις κάμερες! Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια μίλησε για την δικιά της εμπειρία στην πίστα και όχι μόνο!

Μιλώντας στο Πρωινό, η ίδια αποκάλυψε τα πάντα και δεν δίστασε να μιλήσει επίσης και για το συμβάν με το Νίκο Οικονομόπουλο!

Χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια είπε, “Άκουσα όσα ειπώθηκαν. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι γνωστό το πόσο τελειομανής και επαγγελματίας είναι οπότε θεωρώ ότι για κάποιο πολύ σοβαρό λόγο έφυγε από το σχήμα”!

“Εγώ έχω συνεργαστεί με όλους τους επιχειρηματίες σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, μου έχει συμβεί και μένα κάτι αντίστοιχο πάρα πολλές φορές. Μου έχει συμβεί να μου κρατηθούν χρήματα χωρίς να το έχω συμφωνήσει ή να με ενημερώσει κανένας. Επίσης, μου έχει ζητηθεί να δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, έμεινα λόγω των συνεργατών μου που μου το ζήτησαν χωρίς να πληρώνομαι μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Τώρα αν μου ξανασυμβεί δεν θα το δεχτώ γιατί θεωρώ πως δεν είναι σωστό να δουλεύει κάποιος εργαζόμενος χωρίς να πληρώνεται”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς ακούσατε που η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο παρελθόν για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν είχε αναγκαστεί να ακυρώσει live εμφάνισή της;

Αγγελική Ηλιάδη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι δύσκολες στιγμές! "Είχα πολλές αιμορραγίες, δεν μπορούσα να..."

"Είχα πολλές αιμορραγίες, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι!" Σοκάρει η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της, σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε!

Η ίδια ήταν καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου και μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής!

Αρχικά αναφέρθηκε στην υγεία της, «Το πρόβλημα είχε αρχίσει να επηρεάζει πολύ τον οργανισμό μου, να έχω πάρα πολλές αιμορραγίες, να αρρωσταίνω συνέχεια, να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, να μην μπορώ να πάω στη δουλειά, οπότε, κάποιοι στο χώρο μου, βρήκαν την ευκαιρία, το χρησιμοποίησαν αυτό και δημιούργησαν γύρω από το όνομά μου κάτι πάρα πού άσχημο. Ακόμα και τώρα που πήγα στη Θεσσαλονίκη έπεσα από τα σύννεφα γι’ ακόμα μια φορά, όταν γύρισε ο επιχειρηματίας και μου είπε: «ακούγεται ότι δεν έρχεσαι (στις δουλειές σου)… Την επέμβαση την έκανα τον Ιανουάριο που μας πέρασε και πίστευα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό. Ακόμα λοιπόν συζητιέται. Είναι πολύ κακοί οι άνθρωποι. Ενώ χωράμε όλοι και μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όμορφα. Να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην προσπαθούμε να καταστρέψουμε έναν άνθρωπο, μια γυναίκα, η οποία παλεύει μόνη της εδώ και πάρα πολλά χρόνια με δύο παιδιά και το μόνο που θέλω είναι να καταφέρω να μεγαλώσω τα παιδιά μου με αξιοπρέπεια. Δεν ενοχλώ κανέναν και πραγματικά δεν θέλω να με ενοχλούν. Όλο αυτό το θεωρώ πολύ άδικο και πολύ κακό».

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τα προσωπικά της, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Δε ξέρω αν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά. Αυτή τη στιγμή δε θέλω έναν άντρα. Αφήστε με λίγο να δουλέψω. Θέλω να ασχοληθώ με τη δουλειά μου και τα παιδάκια μου. Μπορεί όμως να τύχει σε δυο μέρες και να μου έρθει κατακέφαλα. Αλλά αν δε ζει στην Αθήνα, δεν πάμε πουθενά. Πήραμε τα μαθήματά μας. Εγώ δε φεύγω από την Αθήνα. Αν έφευγα για να ζήσω κάπου αλλού θα πήγαινα μόνο στη Θεσσαλονίκη».

Η ίδια είχε ξαναμιλήσει στο παρελθόν για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν είχε αναγκαστεί να ακυρώσει live εμφάνισή της.

Νίκος Οικονομόπουλος: Όλη η αλήθεια για το τέλος τη συνεργασίας του με το «Κέντρο Αθηνών»!

Όλη η αλήθεια πίσω από το πολυσυζητημένο της συνεργασίας του Νίκου Οικονομόπουλου με το «Κέντρο Αθηνών» στο οποίο εμφανιζόταν χρόνια, βγήκε στην επιφάνεια, ενώ αποκαλύφθηκε και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του τραγουδιστή.

Μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον τσακωμό του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία του «Κέντρου Αθηνών», εξηγώντας αναλυτικά τι συνέβη.

Μάλιστα αποκάλυψε και σε ποιο μαγαζί θα βλέπουμε τον τραγουδιστή από εδώ και στο εξής:

«Η κόντρα του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία εμείς μάθαμε ότι ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ζήτησε στον Νίκο Οικονομόπουλο να μεταφέρουν το σχήμα στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε γιατί αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είχαν συνεννοηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Νίκος Οικονομόπουλος δε θα μείνει χωρίς δουλειά. Θα πάει στο Fever σε λίγο καιρό που ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Γκάνο».

Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες, ο Νίκος Οικονομόπουλος εξέδωσε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον επιχειρηματία.