MasterChef: Αρχίζουν τα... δύσκολα! Η ώρα των Bootcamps είναι εδώ!

Τι μας περιμένει;

MasterChef: Αρχίζουν τα... δύσκολα! Η ώρα των Bootcamps είναι εδώ!

Τέλος σε όλα όσα ξέρατε, καθώς αρχίζουν τα δύσκολα στο MasterChef! Η ώρα των Bootcamps είναι εδώ και όλοι περιμένουν πως και πως την επόμενη φάση των δοκιμασιών! Τι μας περιμένει;

Οι τρεις κριτές του MasterChef αναζητούν στα bootcamps 24 μάγειρες και μαγείρισσες, που θα συνεχίσουν στο διαγωνισμό. Από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, μάγειρες και μαγείρισσες, που πέρασαν από τις audition μπαίνουν για πρώτη φορά στην εντυπωσιακή κουζίνα του !

Τα πάντα βρίσκονται στη θέση τους για την εκκίνηση του μεγάλου μαγειρικού αγώνα. Οι εκπλήξεις έρχονται η μια μετά την άλλη για τους συμμετέχοντες αλλά τίποτα δεν μοιάζει ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές. Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, αφού πλέον ο αριθμός εκείνων, που θα περάσουν στην τελική ομάδα του διαγωνισμού είναι συγκεκριμένος και δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι τελική και θα ληφθεί από τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ξεχωριστά. Οι τρεις κριτές θα επιλέξουν προσεκτικά τα μέλη των ομάδων τους, στα οποία θα είναι και Μέντορες.

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Είδατε στο μεταξύ τον παίκτη που πήγε για δεύτερη χρονιά και πήρε ξανά ποδιά;

MasterChef 4: Οι τραγικές ιστορίες 10 υποψηφίων! Τα περιστατικά που θα φέρουν δάκρυα!

Κάποιοι διαγωνιζόμενοι του MasterChef, εκτός από τις ικανότητές τους στην κουζίνα θέλησαν να μοιραστούν με τους κριτές και τις τραγικές ιστορίες ζωής που κουβαλούν πίσω τους. 10 από αυτά τα περιστατικά έφεραν σίγουρα δάκρυα τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους ίδιους τους κριτές του παιχνιδιού.

Με δόσεις σκληρού ριάλιτι θα είναι και το φετινό ριάλιτι μαγειρικής του STAR, αφού οι ιθύνοντες αποφάσισαν να επαναλάβουν την περσινή πετυχημένη συνταγή! Ετσι, ο διαγωνισμός εκτός από μαγειρικές ικανότητες θα έχει και αρκετό... δράμα! Σας παραθέτουμε τις 10 περιπτώσεις που πέρασαν στην επόμενη φάση, την πρώτη εβδομάδα προβολής του «MasterChef».

ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο νεαρός έχασε στα 12 του την όραση από το ένα του μάτι, ύστερα από ένα σοβαρό χτύπημα στη μύτη που τράνταξε το νεύρο του ματιού του, ενώ στα 24 η όραση στο άλλο του μάτι περιορίστηκε στο 5% ύστερα από ατροφία του οπτικού νεύρου! Δεν το βάζει κάτω και παλεύει για τα όνειρά του! Ανθρωπος παράδειγμα!

ΗΛΙΑΝΑ

Αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε το μωρό μιας φίλης της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί! Αυτό το περιστατικό την οδήγησε στο να αλλάξει την κοσμοθεωρία της και να κάνει αυτό που εκείνη επιθυμεί πραγματικά.

ΝΤΕΜΗ

Η υποψήφια βγήκε με σθένος και δήλωσε πως είναι παντρεμένη με γυναίκα για να δείξει στον κόσμο πως δικαίωμα στην ευτυχία έχουν όλοι οι άνθρωποι! Και πολύ καλά έκανε!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Εχασε τον γιο του σε ηλικία 20 ετών σε τροχαίο στη Μύκονο. Δεν χρειάζονται άλλες λεπτομέρειες.

ΤΖΟΝ

Ηρθε από τις Φιλιππίνες με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα και ζει στην Ελλάδα 15 χρόνια. Αντιμετώπισε δυσκολίες, καθώς δεν γνώριζε τα ελληνικά, δεν είχε δουλειά ούτε και φίλους. Πλέον έχει μεγάλο αριθμό ανθρώπων που τον στηρίζουν. Ο πατέρας του αρρώστησε και τελικά πέθανε, προτού ο Τζον προλάβει να φύγει από το αεροδρόμιο να πάει να τον αποχαιρετήσει!

ΜΑΡΛΕΝ

Δούλεψε ως plus size μοντέλο στο Λονδίνο. Είχε ένα σοβαρό τροχαίο, με αποτέλεσμα να βάλει λάμα στο πόδι της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 14 ετών και αναγκάστηκε σ' αυτή την ηλικία να φύγει από το σπίτι για να εργαστεί και να βοηθήσει τη μητέρα της οικονομικά! Σπούδασε κομμωτική, εργάζεται ως κομμώτρια στη Γερμανία, αλλά στη ζωή της έχει δουλέψει σε πολλές δουλειές για τα προς το ζην. Με τον πατέρα της και την αδελφή της δεν έχουν καμία επαφή!

ΧΡΗΣΤΟΣ

Στα 15 του οι γονείς του χώρισαν και ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι χωρίς ποτέ να έχουν ξανά επαφές. Το σοκ του χωρισμού τού προκάλεσε δυσκολία στην ομιλία, ενώ αναγκάστηκε να εργαστεί μικρός για να συνεισφέρει οικονομικά.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Ο Φίλιππος, ενώ έχει ήδη σχέση, έκανε αίτηση στον διαγωνισμό για να τον δει η πρώην του και να γυρίσει κοντά του. Ερώτηση: Η νυν συνεχίζει να είναι μαζί του;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Οι γονείς του τον πίεζαν να αναλάβει την επιχείρηση της οικογένειας, αλλά εκείνος ήθελε να γίνει μάγειρας. Εκείνοι διαφώνησαν και εκείνος πήρε τη βαλίτσα του και βρέθηκε από την Κέρκυρα στην Αθήνα να παλεύει για τα όνειρά του. Οπως υποστήριξε ο ίδιος, κανένας ποτέ δεν πίστεψε σ' εκείνον ότι θα καταφέρει κάτι στη ζωή του. Μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρει σ' αυτό που θέλει η καρδιά του να κάνει!

Ωστόσο, να τονίσουμε πως το Twitter έχει αφηνιάσει ουκ ολίγες φορές με όλες αυτές τις ιστορίες και τα τραγικά περιστατικά και τα tweets που παίζονται είναι για τρελό γέλιο!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.