My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου! Βγήκε πρώτη σε ψήφους!

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου! Βγήκε πρώτη σε ψήφους!

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε την μεγάλη νικήτρια της ημέρας. Μάλιστα, ήταν εκείνη που βγήκε και πρώτη σε ψήφους, αφού το σύνολο της απέσπασε τους μεγαλύτερους βαθμούς.

Φέτος είναι ο τρίτος κύκλος που ο show μόδας που έφερε στην Ελλάδα ο Ατζούν Ιλιτζαλί προβάλλεται στον ΣΚΑΙ. Και είναι η τρίτη χρονιά που σημειώνει υψηλά νούμερα στην απογευματινή ζώνη της τηλεθέασης.

Στο σημερινό επεισόδιο, όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη, η Στέλλα Πάσσαρη και η Κιάρα Μαρκέζη ήταν οι δυο διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να βγουν πρώτες στον πίνακα της ψηφοφορίας μετά από τους βαθμούς κριτών και συμπαικτριών.

Μετά την ψηφοφορία ωστόσο, των κοριτσιών ανάμεσα στις δυο κοπέλες, η Στέλλα Πάσσαρη ήταν η κοπέλα που κέρδισε σήμερα. Συγκέντρωσε 9,8 βαθμούς.

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει μια ένταση, ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Μαρία Καζαριάν.

Ποια ήταν η νικήτρια του χθεσινού My style rocks;

Στο σημερινό επεισόδιο τουMy Style Rocks, μετά από ψηφοφορία των παικτριών, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια!

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκε η Τζώρτζια, η οποία έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο παιχνίδι μόλις χθες.

Πρώτη ήταν για ακόμη μια φορά η Ζάνα Σίρεακ, η οποία βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη μαζί με την Κιάρα Μαρκέζη και την Στέλλα Πάσσαρη, οι οποίες ήταν ισόβαθμες στη δεύτερη θέση.

Τελικά μετά από ψηφοφορία των παικτριών, νικήτρια αναδείχθηκε η Κιάρα Μαρκέζη, η οποία τις προηγούμενες μέρες είχε έντονη διαμάχη με τους κριτές για το αν τελικά έχει στιλίστα!

Μετά την ανακοίνωση της νικήτριας, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για το τι αλλάζει από εδώ και στο εξής στο παιχνίδι. Αύριο, όπως συμβαίνει κάθε Τετάρτη, τα κορίτσια θα πρέπει να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ, το οποίο ωστόσο δεν επιλέγουν μόνες τους.

Μέχρι τώρα, το κόνσπετ επέλεγε η παραγωγή, ωστόσο από εδώ και στο εξής, θα το επιλέγει η νικήτρια του Gala. Έτσι η Κορίνα Αδραμιτίδου, έδωσε στην κάθε παίκτρια από ένα κόνσεπτ και μερικές τις "έκαψε" με ιδέες όπως 2ήμερο στη Λούτσα και σαφάρι στη Ζάμπια, ενώ με διαφορά το χειρότερο έδωσε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία θα πάει στην Ικαρία να εξερευνήσει τους ανθρωποφάγους.