MasterChef: Το πρώτο φλερτ ξεκίνησε πριν καν μπουν οι παίκτες στο σπίτι!

Ανάμεσα σε ποιους;

MasterChef: Το πρώτο φλερτ ξεκίνησε πριν καν μπουν οι παίκτες στο σπίτι!

Πριν καν μπουν οι 24 παίκτες μέσα στο σπίτι του MasterChef, το πρώτο φλερτ ξεκίνησε ανάμεσα σε δυο διαγωνιζόμενους. Τα τρυφερά λόγια του.. επίδοξου σεφ δεν έλειψαν για την συμπαίκτρια του.

Το bootcamp ξεκίνησε και οι πρώτες σακούλες με τα υλικά δόθηκαν. Όμως λίγο μετά αφότου είδαν τι έπρεπε να μαγειρέψουν και ξεκίνησαν την εκτέλεση είχαμε το πρώτο...ειδύλλιο.

Το ενδιαφέρον έδειξε ένας νεαρός διαγωνιζόμενος του Mastechef για τη Χριστιάνα, μία νεαρή κοπέλα η οποία στην οντισιόν του παιχνιδιού είχε…παρακάλεσε τους τρεις κριτές να τους αγκαλιάσει πριν μαγειρέψει ενώ δεν σταματούσε να λέει πόσο τους αγαπά.

Μάλιστα, βοήθησε τη Χριστιάνα να αποφασίσει τι θα έφτιαχνε με τα υλικά που είχε στη διάθεσή της. Στην συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα, παραδέχτηκε ότι μεταξύ τους υπάρχει μια πολύ καλή χημεία. Επίσης, είπε πως θέλει πολύ να τη δει να μπαίνει μαζί του στο σπίτι.

MasterChef ειδύλλιο

Πριν όμως το φλερτ επικράτησε πανικός στην αρχή των bootcamp

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef βλέπουμε τα bootcamps με τους παίκτες που κατάφεραν να πάρουν στις οντισιόν μια ποδιά. Ο πανικός λίγο πριν μπουν στο σπίτι του show, δεν έλειψε, αφού όλοι θέλουν την πολυπόθητη ποδιά για το επόμενο βήμα.

Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναζητούν 24 μάγειρες και μαγείρισσες για να μπουν στο σπίτι και να βρουν τον επόμενο Έλληνα Master Chef.

Σήμερα, ξεκίνησαν τα bootcamp όπου βλέπουμε όλους τους διαγωνιζόμενους να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού του STAR. Μάλιστα, οι τρεις κριτές θα επιλέξουν προσεκτικά τα μέλη των ομάδων τους, στα οποία θα είναι και Μέντορες.

Οι παίκτες ένιωσαν πανικό στην αρχή του επεισοδίου, όταν άκουσαν τι έπρεπε να κάνουν, αφού πλέον οι κριτές είναι εκείνοι που επιλέγουν τι πιάτο θα φτιάξουν.

Τι νούμερα σημείωσε σε τηλεθέασης χθες, έχοντας απέναντι τις Άγριες Μέλισσες;