Eurovision: «Λύγισε» η Στεφανία! Τα πρόσωπα της οικογένειας της που είδε μετά από καιρό!

Ποιοι ήταν;

Eurovision: «Λύγισε» η Στεφανία! Τα πρόσωπα της οικογένειας της που είδε μετά από καιρό!

Η Στεφανία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision και στην πρώτη της συνέντευξη «λύγισε», όταν μετά από καιρό είδε κάποια πρόσωπα της οικογένεια της, τα οποία αγαπάει πολύ. Η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα.

Λίγο πριν τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού για το 2020, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 εώς τις 16 Μαΐου, η Στεφανία βρέθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ όπου μίλησε για όλα.

Ωστόσο, οι παρουσιαστές της εκπομπής ετοίμασαν μια έκπληξη στην τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, έγινε απευθείας σύνδεση με το χωριό Θούριο της Έβρου και το σπίτι των παππούδων της, τους οποίους είχε πολύ καιρό να δει.

Eurovision Στεφανία οικογένεια

Έλενα Παπαρίζου την έχετε ακούσει να τραγουδάει;

Μάλιστα, με το που τους είδε «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα.

Η πρώην ανάρτηση της Στεφανίας μετά την ανακοίνωση της εκπροσώπησης στην Eurovision

Την πρώτη ανάρτηση της έκανε η Στεφανία Λυμπεράκη μετά την ανακοίνωση πως θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision του 2020 που στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ.

Η διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου, έκανε την επίσημη ανακοίνωση στο δελτίο ειδήσεων πως η Στεφανία Λυμπεράκη θα φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision.Και μιας και μιλάμε για Eurovision... επιστρέφει φέτος όνομα φωτιά! Τα μάθατε;

Η ίδια λίγα λεπτά αφότου ανακοινώθηκε και επίσημα το ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια αν και δεν μένει εδώ αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για την χώρα μας στο μήνυμα που θέλησε να στείλει.

«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!!».

Η γλυκιά Στεφανία είναι μόλις 18 χρονών και είναι ένα νέο και "φρέσκο" πρόσωπο ενώ μάλιστα έχει εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην Eurovision Junior to 2016 και βρέθηκε μαζί με το group "Kisses" στην 8η θέση του μουσικού διαγωνισμού για παιδιά.

Η ίδια μένει μόνιμα στην Ολλανδία αν και έχει μισή καταγωγή από την Ελλάδα από την πλευρά του μπαμπά της.

Η παρουσία της θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι νέα, όμορφη και σίγουρα ταλαντούχα, ενώ είναι και ένα γνώριμο πρόσωπο στους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού.

Δείτε την ανάρτηση της: